Produk Kecantikan Jessica Alba Sentiasa Mempunyai Baginya

Pelakon arrives at the Los Angeles Premiere
Jon Kopaloff / FilmMagic

Kakitangan InStyle

23 Ogos 2016 @ 5:30 petang

Jessica Alba benar-benar boleh melakukan semuanya. Di samping memimpin mega Kecantikan Jujur yang berjaya, produk kecantikan yang tidak toksik yang baru-baru ini menambah koleksi penjagaan rambut kepada barisan, dan bertindak, dia seorang ibu kepada dua. Tidak hairanlah dia menggambarkan rutin kecantikannya sebagai “keadaan pantas dan cepat.” Alba tidak pernah berhenti melakukan multitasking, “Saya selalu melakukan sesuatu ketika saya memakai solek saya,” katanya kepada kami. “Saya sedang menelefon atau berurusan dengan anak-anak kerana saya melembapkan pelembap berwarna, krim pelembap, maskara, dan bibir bibir saya. Sekiranya saya ingin menguatkannya, saya perlu memberi diri saya 15 minit pepejal untuk melakukan mata berasap yang betul. Jika tidak, saya akan melihat keadaan yang panas. ”  

Oleh kerana dia sering tidak mempunyai banyak minit untuk mendedikasikan rutin kecantikannya, Alba memilih produk yang pantas dan mudah digunakan, tetapi tidak malu untuk menyampaikan hasil yang berkesan. Lima kulit, solekan, dan produk rambut berikut sentiasa mempunyai tempat di dalam begnya.

VIDEO: Jessica Alba Berkongsi Rahsia Kecantikannya

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 40 = 47

map