Produk Kecantikan Marc Jacobs Dihadai-Berikut Ini Apa yang ada di Troli Beli-belah Kami

tk
Kesopanan

Alexis Bennett

Oct 09, 2017 @ 2:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Jika anda seperti kami, anda mungkin sudah mempunyai koleksi solek yang semakin meningkat. Tetapi, ketika Marc Jacobs Beauty menurunkan harga produk mewahnya, kami mengambil dompet kami tanpa ragu-ragu. Percaya atau tidak, segala-galanya (Ya, semuanya!) Di senarai Marc Jacobs Beauty kini dijual.

Jenama ini menganjurkan acara Kawan & Keluarga di mana semua pencinta kecantikan boleh menikmati 20 peratus daripada keseluruhan pembelian mereka. Itu bermakna ia adalah masa yang tepat untuk menyimpan pada tongkat penyihir yang ajaib yang kelihatan seperti bekas-bekas yang tidak enak. Atau anda boleh mendapatkan tangan anda pada kuku kuku super berkilat Marc Jacobs Beauty tanpa membayar harga penuh. Dan ya, anda akhirnya boleh melihat rupa mata kucing Adele dan mendapatkan diskaun pada eyeliner yang tepat artis soleknya menggunakan: Fineliner Ultra Skinny Gel Eye Crayon.

Apa yang anda perlu lakukan untuk mula menyimpan adalah memasukkan kod promo “MJBFAM!” semasa daftar keluar. Kami cadangkan anda bergerak pantas kerana semuanya akan berakhir pada 13 Oktober.

VIDEO: Kami Takut Dengan Feather Noir Mascara Marc Jacobs

 

Ketahui apa yang telah kami tambahkan ke troli beli-belah kami dalam pembungkusan di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − 19 =

map