Produk-produk Medan Rodan + Bernilai Beli Dari Kawan Facebook Anda

Rodan + Fields
Instagram / rodanfields

Victoria Moorhouse

28 Nov, 2017 @ 10:45 pagi

‘Ini musim untuk membeli-belah dalam talian, dan bukan hanya peti masuk anda yang dibombardir dengan saran pembekuan. Semasa cuti, suapan Facebook anda bertukar menjadi versi digital kiosk seksyen pusat membeli-belah, dengan rakan-rakan dan kenalan yang mengikat anda dengan mengapa produk yang mereka jual adalah bernilai wang tunai anda yang diperolehi. Tetapi dengar, kerana ketika datang ke produk-produk kecantikan, kita tahu sekarang bahawa FB yang baik boleh memberi. Kes pada titik: Rodan + Bidang.

Anda mungkin pertama kali mendengar tentang jenama itu kerana serum yang menonjol-kira-kira serum meningkatkan. Ia bukan jenaka, seperti InStyle editor telah menyaksikan bulu mata mereka melambung. Jadi jika nombor kecil itu telah memuncak minat anda, belilah sedikit masa menjelajah apa produk R + F yang lain yang menawarkan rakan Facebook anda kerana barisan itu legit.

Sebagai permulaan, syarikat jualan langsung itu diasaskan oleh dua pakar dermatologi yang mencari formula rumus dermatologi. Pada masa ini, keseluruhan jenama dicantumkan kepada enam bahagian yang berlainan, Menakrifkan, Membalikkan, Tidak Bersalah, Menenangkan, Perlu dan Tambahan. Kategori ini berdasarkan kepada keperluan kulit tertentu-contohnya, Unblemish adalah keseluruhan rejimen yang direka untuk membantu memerangi jerawat dan menakluk liang tersumbat. Apa yang membezakan jenama ini selain dari selebihnya ialah setiap bahagian yang disebutkan di atas lengkap dengan halaman hasil yang mendedahkan imejan ujian klinikal, bersama-sama dengan statistik penemuan seperti berapa lama anda akan melihat perbezaan dalam kulit anda dan jenis isyarat apa anda akan melihat terlebih dahulu.

Walaupun seksyen Essentials adalah permulaan yang baik jika anda memerlukan tulang-tulang yang telanjang, kami telah menjelajahi semua enam untuk beberapa orang yang bernilai menambah koleksi anda sendiri atau mungkin juga stok seseorang.

VIDEO: 7 Spa Rawatan Spa di-Rumah

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map