Program Hadiah Kecantikan Saks adalah Permintaan Baru Anda untuk Membeli Produk Belanja

Membeli produk kecantikan baru sama seperti membeli-belah dalam talian. Terdapat 50/50 peluang bahawa kasut itu tidak sesuai dengan betul, dan bahawa anda tidak akan suka botol serum mewah yang anda splurged pada.

Di sinilah contoh kecantikan datang. Ia adalah cara yang genius untuk mencuba sesuatu produk tanpa membuat pelaburan sepenuhnya sehingga anda positif bahawa ia adalah syampu, pelembap, atau gincu yang betul, atau berurusan dengan dasar pulangan kedai yang sukar. Satu-satunya masalah? Banyak kali sampel ini hanya memberi anda produk yang cukup untuk kegunaan sekali sahaja.

RELATED: 7 Produk Rumpai Matahari Terbit dari Rak Birchbox Musim Panas ini

Nasib baik, Saks Fifth Avenue mempunyai penyelesaian untuk perjudian kecantikan perjuangan di mana-mana pengalaman biasa. Kedai jabatan, yang terkenal dengan bahagian kecantikannya yang dipenuhi dengan semua jenama mewah kegemaran anda seperti La Mer, Yves Saint Laurent, dan Cle de Peau Beaute untuk menamakan beberapa, baru melancarkan program hadiah kecantikan pertama.

Program SaksFirst Rewards membolehkan anda membawa produk mewah berukuran delux ke dalam sampel, dan ia hampir percuma. Untuk menjaringkan sampel produk kecantikan, anda perlu menjadi pemegang kad kredit SaksFirst. Sebaik sahaja anda menghabiskan $ 250 pertama dengan kad, anda akan menghantar Kotak Kecantikan pertama anda sebagai hadiah, serta akses kepada surat berita kecantikan Saks eksklusif.

Adakah anda bersedia untuk membongkar misteri di dalamnya? Keindahan besar kami mendedahkan berlaku pada 8/1. #SaksExclusive #SaksBeauty

Satu jawatan yang dikongsi oleh Saks Fifth Avenue (@saks) pada

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

Bagi para pembeli Saksas, ada lebih banyak peringkat untuk $ 500, $ 750, dan $ 1,000. Setiap titik harga dilengkapi dengan Peti Kecantikan yang lain dan lebih banyak manfaat seperti makeovers di rumah. Jika anda sudah mempunyai kad SaksFirst, anda boleh mula bekerja ke kotak pertama anda dengan pembelian kecantikan Saks anda yang seterusnya, atau anda boleh mendaftar untuk kad dalam talian. 

Sekarang, siapa yang mahu pergi membeli-belah?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 + = 33

map