PSA: Ini Adakah Bentuk Kuku Semua Orang Yang Memakai Sekarang Kini

Berita buruk bagi mereka yang masih mematuhi manikur akrilik Perancis-bahawa bentuk kuku tidak lagi menjadi senarai paling popular. Sebagai ganti kuku persegi yang kini bertajuk, manicurist pro, Angel Williams, yang bekerja dengan Jessica Chastain, memberitahu kita bahawa siluet bujur, bulat dan badam adalah pelanggannya yang meminta. “Bentuk kuku persegi pasti ada yang datang dan pergi, tetapi ia mengambil tempat duduk belakang untuk trend semasa, yang membawa rupa halus ke bentuk,” jelasnya. “Buat masa ini, kami menggunakan pilihan warna dan seni kuku halus untuk memberikan kesan yang kami mahukan tetapi kami memaparkan rupa dengan bentuk yang melengkapkan jari kami dan rupa keseluruhan tangan.” Jadi dengan kata lain, bentuk semulajadi anda, walaupun agak bulat di sisi, atau menunjuk pada hujungnya.

BERKAITAN: Warna Kuku Musim Sejuk Paling Hangat Sekarang

VIDEO: Cara Menguasai Manicure Ground Middle

 

Yang satu dengan pengecualian paku persegi adalah jika anda memakai talun anda pendek dan semula jadi, yang berfungsi dengan baik jika anda mempunyai katil kuku sempit – dan untuk Williams secara peribadi, kerana ia melengkapkan pekerjaan dan gaya hidupnya, anda tahu, menjadi masalah besar manicurist selebriti dan semua. Pastikan anda memastikan mereka tidak terlalu lama untuk mengelakkan daripada melepaskan ‘vibe prom senior’ awal yang awal. Jika tidak, pilihlah untuk bulat jika anda ingin menyimpan kuku anda pendek, atau untuk bentuk badam dan bujur jika anda memilih untuk pergi lebih lama. “Kuku bulat atau bujur melengkapkan bentuk semulajadi dan memberikan jari itu penampilan yang lebih panjang, jadi ia sangat mesra gaya hidup,” tambahnya. “Kuku Almond menjadikan jari-jari itu kelihatan panjang dan kurus. Kedua-dua bentuk melepaskan perasaan yang bergaya, kerana mereka sudah hampir selama beberapa dekad.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 89 = 93

map