Rawatan $ 6 Itu Khloé Kardashian Menggunakan untuk Menghalang Mark Stretch

Khloe Kardashian Baby
khloekardashian / Instagram

Alexis Bennett

27 Mac, 2018 @ 4:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Ambil kad debit anda. Krim tanda stretch bar Khloé Kardashian terlalu berpatutan untuk dilepaskan. Dan tidak hanya satu formula yang menakjubkan di rak bilik mandinya-dia mendedahkan semua kegemarannya di aplikasinya dan laman webnya hari ini, jadi pertimbangkan ini hari bertuah anda.

“Walaupun saya suka benjolan saya, saya tidak mahu tanda regangan yang datang dengannya,” jelas Kardashian. “Jadi saya telah menggunakan banyak minyak dan losyen untuk menghalangnya, saya menggunakan yang berbeza sepanjang hari, atau setiap hari.” Sudah tentu ibu hamil mempunyai akses kepada yang terbaik produk kecantikan terbaik di dunia, tetapi salah satu daripada dia yang pergi untuk mencegah stretch mark adalah jenama yang dicuba dan benar yang anda dapati kurang dari $ 10 di kedai ubat tempatan anda.

Palmer dikenali kerana mencipta lotion penyembuhan kulit yang dapat membantu mengurangkan kerapuhan yang disebabkan oleh ekzema dan kemerahan daripada rosacea. Tetapi tuntutan terbesar jenama untuk kemasyhuran adalah rumusan yang mengurangkan markah. Kardashian menyimpan timah Tummy Butter Palmer ($ 6; walmart.com) pada dek. Dia juga menggosok formula berikut yang mengagumkan di perutnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map