Rawatan Anti Keriput Terbaik

Anti Wrinkle Treatment LEAD
ihsan

Kakitangan InStyle

22 Ogos 2016 @ 7:00 petang

Pemuzik mempunyai Grammys dan pelakon mempunyai Oscars. Untuk produk kecantikan, mendapat tempat dalam InStyle’s Anugerah kecantikan yang diingini adalah keunggulan industri. Dengan lebih 100 pemenang pada tahun 2016, pesaing-pesaing ini dipilih dengan teliti dan diselidiki oleh pakar-pakar terkemuka industri-ahli dermatologi, stylists rambut, artis solek, dan manicurists. Dengan proses yang mengambil masa lebih dari enam bulan, kami mula menghantar kaji selidik super terperinci (dan panjang!) Pada bulan Oktober dan kemudian mengumpulkan hasilnya. Apabila almari kecantikan kami mula mengisi, kami menemu bual kami untuk mencari tahu mengapa mereka benar-benar cinta produk ini dan kenapa mereka berhak mendapatkan hartanah dalam beg solek anda. 

Walaupun kita tidak dapat menghidupkan kembali masa, kita boleh melambatkan kesan jam berdetik pada kulit kita. Mengambil langkah pencegahan dengan menambah produk penjagaan kulit kepada rutin anda yang dibungkus dengan bahan-bahan pembentukan kulit yang mensasarkan tanda-tanda penuaan, adalah cara terbaik untuk menjaga kulit anda ketat dan lancar. Menurut pro-panel kami, tiga pejuang anti-penuaan berikut adalah yang terbaik dalam menjaga garis halus dan kedutan. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 + = 53

map