Rawatan Bawah Mata Kate Hudson Sepertimana Sesuatu Daripada Filem Sci-Fi

Kami pasti telah melihat bahagian yang saksama dari rawatan kecantikan yang luar biasa – pedikur ikan, facial vampire (kami melihat anda, Kim Kardashian), dan menggunakan telur mousse sebagai minyak badan hanya beberapa yang masuk ke dalam fikiran. Tetapi Kate Hudson mungkin baru saja memperkenalkan kita kepada rawatan bawah-mata yang paling menakutkan yang pernah kita lihat.

Tidak, kami tidak bercakap tentang topeng helaian piawai anda (masalah yang tidak menakutkan sesiapa pada masa ini) atau pelekat seperti gel yang anda selamat di bawah mata anda selepas malam yang kasar. Tompok bawah bawah mata Kate adalah lebih sedikit, um, teknikal? 

Pertama sekali, ia kelihatan seperti sesuatu daripada filem sci-fi – dua patch yang disambungkan dengan wayar yang berakhir dengan pemukul. Pelakon itu mengambil Snapchat untuk mendokumentasikan pengalamannya dengan alat kecantikan aneh ini, dan walaupun dia bersumpah itu berfungsi, Hudson juga mengatakan ia menyakitkan banyak sekali.

Kami percaya kata-kata tepat yang digunakannya ialah: “Saya sangat sakit.” Yikes. Tetapi sekali lagi, lilin bikini tidak berjalan di taman. 

BERKAITAN: Kate Hudson Cantik dalam Gaun Ungu Slinky

Tidak bertajuk Image
Snapchat
Tidak bertajuk Image
Snapchat

Ahh, perkara yang kita buat untuk kecantikan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 + = 35

map