Retinol Mata ini Memiliki Lebih 2000 Ulasan Berkilauan di Amazon

Membeli-belah untuk krim mata tidak hampir seperti intuitif sebagai mengambil pelembap baru. Anda mungkin belum menggunakannya sejak berusia 15 tahun, dan ada satu juta di pasaran yang mendakwa untuk mengubah bahagian kecil ini wajah anda. Tetapi seperti mana-mana produk lain, apa yang anda pilih harus secara langsung berkaitan dengan masalah yang anda ingin cegah dan selesaikan. Dan jika penuaan pramatang adalah salah satu daripada mereka, Amazon mungkin mempunyai cadangan yang kukuh. RoC Retinol Correxion Krim Mata ($ 14; amazon.com) kini merupakan salah satu krim mata terlaris di seluruh laman web dan mempunyai lebih daripada 2,000 ulasan bercahaya.

Kenapa sebab pokok kedai ubat ini adalah pahlawan perginya? Bahan superstarnya adalah retinol, turunan vitamin A, yang dikenali untuk membantu mempercepatkan perolehan selular dan menyokong tahap kolagen anda, meminimumkan penampilan perubahan warna dan tekstur yang tidak sekata dan mengekalkan kulit dan kelihatan muda.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

Maksudnya, secara teori, menjaga kaki gagak dan garis-garis halus di sekitar mata anda di teluk dan mencerahkan kawasan wajah yang sering dibelenggu dengan lingkaran hitam dan bengkak.

BERKAITAN: Anda Perlu Lihat Pembayang Mata Brown Kristen Stewart

Beberapa statistik lain yang mengagumkan? Ia adalah penjual terbaik kedua dalam kategori Mata Puffiness, dan lebih menarik untuk dompet anda, cincin dalam kurang dari $ 15-$ 13.40 dengan Amazon Prime, tepatnya. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 4 =

map