Rutin Masa Tidur Mudah Ini Adalah Rahsia Kendall Jenner untuk Membersihkan Kulit

Sebagai model, Kendall Jenner dapat mencuba hampir setiap produk solek dan kecantikan. Tetapi apabila datang kepada rutin penjagaan kulitnya, dia lebih suka berpegang pada asas-asas dengan regimen dua langkah.

“Saya suka menyimpannya dengan mudah pada waktu malam,” jelas Jenner dalam jawatan baru di aplikasi Kendall Jenner. “Pertama, saya mulakan dengan Balsem Pembersihan Mikro Estée Lauder ($ 45; sephora.com).” Haba semulajadi kulit mencairkan balsem ke dalam minyak. Dan minyak adalah menakjubkan untuk melaraskan solek, walaupun lipstik yang sukar dikeluarkan dan maskara yang berlapis. Jadi, tidak perlu menggosok muka anda dengan kain lap solek sebelum mencuci.

VIDEOS: Dapatkan Kaki Toned Kendall Jenner

 

Selepas semua serpihan dari hari dikeluarkan, Jenner melengkapkan rutinnya dengan pelembap berkhasiat. “Saya licin pada Global Anti-Aging Cell Power Creme ($ 47; nordstrom.com),” jelasnya. Formula ini menambah bahan berkesan yang akan meningkatkan kolagen dan elastin semasa anda tidur. Dan itu biasanya bagaimana Jenner merawat kulitnya semalaman.

Dan kadang-kadang, dia akan pergi ke atas dan di luar. “Jika saya merasa bercita-cita tinggi, saya akan menambah topeng di antara. Ini perasaan yang paling baik untuk bangun kerana anda telah melakukan sesuatu yang baik untuk wajah anda malam sebelumnya.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 + = 29

map