Sabun Tangan Paling Mewah ke Stok di Bilik Mandi Anda

Basuh Hands
Mike Kemp / Getty Images

Erin Lukas

Jul 07, 2017 @ 11:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Mencuci tangan bukanlah proses yang paling menggembirakan, tetapi ia adalah satu yang perlu kita rajin kerana sejak berkumpul masih cara terbaik untuk menghentikan penyebaran kuman selesema dan selesema. Walau bagaimanapun, stok bilik mandi anda dengan sabun yang dirumuskan dengan bahan-bahan yang diperkaya dan dibungkus dalam botol mewah, akan meningkatkan tugas biasa-dan menarik perhatian sesiapa yang anda miliki dengan rasa yang baik anda.

Sabun tujuh tangan berikut akan membuatkan anda ingin mencuci selama 20 saat yang disyorkan penuh untuk menjamin anda telah membersihkan seluruh tangan anda dengan sempurna, termasuk bahagian belakang, telapak tangan, bawah kuku anda, dan di antara jari anda. Membaca dan mula menggosok.

VIDEO: Kos sebenar Mikroblading dan Prosedur Kecantikan Lain

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 47 = 52

map