Salah satu Pelayan Pengembara Hari Ini $ 27 Menjual Setiap 15 Segera

Berpegang pada topeng lembaran anda kerana statistik penjagaan kulit ini akan meniup anda: Tahun lepas di Amerika Syarikat, satu botol Clinique Losion Pelembap Drama yang berbeza-beza ($ 27; sephora.com) telah dijual setiap 15 saat. Itulah empat setiap minit, 240 setiap jam, dan 5,760 setiap hari. Tidak kira bagaimana anda memotongnya, orang seperti ini. Jadi apa sos rahsia itu?

Clinique Lotion
Kesopanan

The Little Black Dress of hydrators, Dramatically Different mendapat pekerjaan yang dilakukan-dan dengan baik, pada itu-tanpa jumlah yang hebat dari loceng dan wisel. Mula-mula melancarkan hampir 50 tahun yang lalu sebagai sebahagian daripada Sistem Tiga Langkah Clinique, campuran asal telah diformulasikan pada tahun 2013 untuk memasukkan bahan-bahan pelembap tambahan seperti asid hyaluronic dan gliserin.

BERKAITAN: Exfoliator ini Mempunyai Senarai Tunggu 11,000 Orang – dan Ia Tidak Bahar Walaupun

Yang mengatakan, pengilang bekerja keras untuk memastikan pembaikan itu tidak terdiri daripada tekstur ringan dan sifat penyerap cepat. Dan, tentu saja, warna kuning pucat yang ikonik, yang seketika memberikan cahaya yang mengasyikkan secara universal.

VIDEO: Salah satu daripada ini dijual setiap saat di seluruh dunia

Sebagai editor kecantikan dan penyokong lama, ia adalah salah satu produk pertama yang saya cadangkan ketika seseorang meminta saya untuk mencadangkan pelembap siang hari yang boleh dipercayai. Saya masih belum mendengar aduan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 + = 62

map