Satu Jar Pelembap Tubuh Cult-Classic Ini Menjual Setiap Saat

Tidak ada kekurangan pelembap badan. Sama ada anda ingin mengambil jalan yang praktikal dan ekonomis dengan membeli atau membeli-belah di kedai ubat di krim luxe yang akan membuat anda berasa mewah setiap kali anda retak terbuka, anda mempunyai pilihan untuk dipilih.

Walaupun terdapat pilihan yang luas, setiap minit di A.S. seseorang membeli sebotol Pembersihan Intra Krim Pembaikan Ultra Kecantikan First Aid Beauty ($ 30; sephora.com) di seluruh stokis jenama, satu jenama yang dikongsi dengan saya semasa meja makan baru-baru ini pada pelancaran mereka yang akan datang.

Pertama Aid Beauty Ultra Repair Cream Intense Hydration
Kesopanan
Kecantikan Pertolongan Cemas
$ 30

BERBELANJALAH SEKARANG

RELATED: 8 Luxe Lip Balms That Worth the Splurge

Jarnya mungkin mempunyai tag harga yang sedikit lebih curam daripada losyen badan berukuran jumbo yang biasanya anda buat dari Amazon pada permulaan setiap musim sejuk, tetapi ia benar-benar wajar. Krim Pembaikan Ultra Pertolongan Cemas digubal dengan bahan-bahan penghidratan yang lembut tetapi berkesan, yang menjadikannya produk kegemaran untuk orang yang bergelut dengan keadaan kulit biasa seperti ekzema.

Dirumuskan dengan oatmeal koloid, yang dikenali untuk melegakan gatal-gatal dan kerengsaan dari ekzema dan ruam, mentega shea, emollient yang kaya yang menghidrat dan melindungi penghalang kulit, menenangkan allantoin, dan penggalak antioksidan jenama, krim ringan menyembuhkan patch kering yang sedia ada dan menghidrat kulit mengelakkan yang baru daripada membentuk.

VIDEO: 5 Produk Penjagaan Kulit Mahal yang Rapi

Terdapat dua jenis pelembap di luar sana: orang-orang yang menyembunyikan losyen badan pada setiap hari, dan separuh lagi yang mengelakkannya kerana semua formula yang mereka telah cuba terlalu berminyak. Sekiranya anda sebahagian daripada yang terbaru, Ultra Repair Cream mungkin menjadi krim yang membuat anda akhirnya melembapkan kulit anda dari kepala ke kaki keutamaan. Tekstur yang disebat dengan serta-merta cair ke dalam kulit dan tidak meninggalkan apa-apa residu di belakang.

Mungkin satu atau dua minit sejak anda mula membaca ini, jadi kini giliran anda untuk menambah balang ke keranjang anda.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map