Saya Mencuba rutin rambut Kim Kardashian selama seminggu

Kim Kardashian sentiasa mempunyai rambut yang dicemburui. Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, orang awamnya telah beralih dari bintang realiti yang sering dikritik kepada para pembuat haus dan A-List yang dihormati. Sama ada anda memilih untuk mengakui atau tidak, gadis itu telah menjadi ikon dalam fesyen dan ruang kecantikan. Oleh itu, ia masuk akal bahawa dia dan adik-beradiknya melancarkan formula rambut dan solekan mereka sendiri, anda fikirkan, Kecantikan Kardashian. Dan ia hanya masuk akal bahawa superfans dalaman kita mahu tingkap ke dalam barisan produk peribadinya, dan bagi saya khususnya, rutin rambutnya. Nasib baik, Kim Kardashian bercakap dengan In Gloss tentang hal itu.

Dia menjelaskan, “Untuk rambut saya, saya tidak membasuhnya setiap hari. Kita bermula dengan satu letupan pada hari pertama, maka kita akan masuk ke dalam keadaan berantakan pada keesokan harinya, dan kemudian kita meletakkan besi itu dan melakukan rupa yang benar-benar anggun pada hari ketiga kerana memerlukan sedikit minyak di rambut, empat hari boleh menjadi ekor kuda yang licin, dan pada hari kelima adalah apabila anda membasuhnya, itu sedikit berlebihan, mungkin [Ketawa] “Ini membuat saya berfikir. Pertama sekali, saya berasa kurang menyinggung bagaimana jarang saya mencuci rambut saya. Saya biasanya akan pergi ke seluruh minggu kerja tanpa syampu, jadi saya lebih seperti Kim Kardashian daripada yang saya jangkakan pada asalnya. Markah. Tetapi, saya juga tertanya-tanya bagaimana mungkin rambut saya dilakukan oleh pasukan profesional setiap hari (Kim merujuk kepada orang-orang bertuah ini sebagai “skuad glam”), dan bagaimana ia dapat mempengaruhi hari saya. Saya mengetuk senarai rambut saya yang kegemaran (dan kawan) Halli Bivona dari John Barrett Salon di Bergdorf Goodman untuk membantu saya sepanjang perjalanan saya ke dalam kehidupan Kim Kardashian.

[Penafian: Ya, saya menyedari sekarang bahawa saya memakai sweater hitam pada setiap hari. Saya tinggal di New York, orang.]

Kim_Kardashian_Hair_Inline_2.jpg

Hari 1: Saya melangkah ke kerusi salun Halli-kopi di tangan-dan bersiap sedia untuk melakukan blowout yang bersih dan melenting. Saya biasanya lebih banyak daripada seorang gadis yang agak kasar dan goyah, jadi ia pasti mendapat banyak komen. Saya kelihatan super digilap, dan mungkin bom kecil-y. Tetapi, saya fikir saya akan agak sedar jika saya keluar malam itu. Rambut berambut adalah sejenis benda saya, jadi ia akan membuatkan saya merasa terlalu berpakaian tanpa rapi dan lebih ratu. Walau bagaimanapun, saya merasa benar-benar hebat pada hari kerja. Hari 1 adalah kejayaan (kurang hakikat bahawa saya terpaksa bangun sejam lebih awal daripada biasa untuk membuat ia berfungsi tepat pada waktunya). Kim telah kasar.

BERKAITAN: Ya, Anda Akan Takut Dengan Demi Lovato’s Lashes

Kim_Kardashian_Hair_Inline3.jpg

Hari 2: Gaya ini berasa lebih seperti saya. Tanpa basuh, Bivona menambah tekstur pada rambut saya dengan besi keriting dan semburan rambut. Saya tidak mempunyai rambut yang berminyak, jadi syampu shampoo kelihatan baik dan terasa cantik status quo. Saya tidak mendapat banyak pujian pada hari kedua, saya mengandaikan kerana rambut saya sangat mirip dengan gelombang biasa saya.

Kim_Kardashian_Hair_Inline4.jpg

Hari 3: Saya akan tetap besi rata rambut kerinting saya sepanjang masa remaja saya dan akhirnya benar-benar merosakkan dalam proses. Sejak itu, saya telah menjauhkan rambut pin lurus untuk sebahagian besar kehidupan dewasa saya. Baru-baru ini, gaya anggun telah membuat sedikit kemunculan semula jadi dan saya teruja untuk melihat apa yang akan kelihatan seperti itu. Kami menambah syampu kering dan melicinkan gelombang tidur saya. Ini adalah hari saya menerima maklum balas dari pada dasarnya setiap orang yang saya lihat pada siang hari. Rakan-rakan saya, rakan sekerja, keluarga-mereka semua mempunyai sesuatu untuk mengatakan tentang kunci saya yang baru diseterika. Walaupun rambut lurus pastinya tidak dalam solek genetik saya, saya tidak keberatan memecatnya sekali lagi untuk satu majlis khas.

BERKAITAN: Penting: Suki Waterhouse Dyed Platinum Rambutnya

Kim_Kardashian_Hair_Inline5.jpg

Hari 4: Menjelang akhir minggu saya bersedia untuk kembali ke jadual tidur pagi biasa saya, tetapi saya berasa sedih untuk mengatakan selamat tinggal kepada gaya profesional harian saya. Bivona mengambil alat penghancur ke hujung saya dan membalut rambut keempat saya ke dalam ekor kuda licin. Saya tidak menerima komen daripada sesiapa yang saya tahu (kebanyakannya kerana pada masa ini semua orang telah melihat percubaan saya berjalan) tetapi saya mendapat panggilan kucing di jalan. Jadi, anda tahu, menyakitkan hati dan menghina. Saya tidak fikir ia mempunyai apa-apa kaitan dengan ekor kuda walaupun, kami akan panggil ia satu kebetulan. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map