Saya Mengikuti Rutin Penjagaan Kulit Psychotic Patrick Bateman Untuk Seminggu

Patrick Bateman
Filem Gate Lions

Marianne Mychaskiw

Jun 01, 2017 @ 4:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Saya tidak pasti apa yang dikatakan ini tentang saya, tetapi Psycho Amerika mungkin salah satu daripada 10 filem kegemaran saya sepanjang zaman, di belakang campuran eklektik itu Kraf, Jawbreaker, Josie dan Pussycats, dan Romy dan Reuni Sekolah Tinggi Michele. Serius, adakah ia lebih baik daripada Christian Bale sebagai seorang banker psikopat era 80-an yang kehilangannya dalam kad perniagaan Jared Leto? Walaupun dalam peranannya sebagai Batman, saya selalu mengaitkan Bale dengan Patrick Bateman, secara psikologi menganalisis bagaimana lompat dari bankir pelaburan murahan ke superhero yang terjadi dalam plotline yang mengalir di kepala saya. Filem ini hanya boleh dikategorikan, dan saya ingin membayangkan bahawa watak Reese Witherspoon mengelak peluru yang serius (secara kiasan tetapi mungkin peluru yang sebenar) selepas dia dan Bateman memanggilnya berhenti, akhirnya menyertai Nicole Kidman dan Shailene Woodley dalam kumpulan elit Monterey daripada Big Little Liars.

Saya menggegarkan.

Sekiranya anda melihat filem itu, anda akan tahu bahawa plot plot terdiri daripada mesyuarat perniagaan, saman yang sesuai, kapak kepada wajah Jared Leto, dan monolog pada monolog. Begitulah proses pemikiran dalamannya yang gila dari teks asli Bret Easton Ellis datang pada skrin hidup, dan Bateman mempunyai beberapa pemikiran yang serius tentang penjagaan kulit. Anda mengatakan buku teks narcisissm, saya mengatakan rutin kecantikan baru yang sejuk untuk mencuba seminggu. Semantik, saya wanita yang betul?

Filem Gate Lions

BERKAITAN: 6 Peels Di-Rumah yang Meninggalkan Kulit Anda Insanely Glowy

Adegan itu di mana Bale perlahan-lahan mengupas masker wajahnya selamanya akan dimasukkan ke ingatan saya.

Saya selalu tertanya-tanya berapa lama masa yang diperlukan untuk meneruskan gerakan ini setiap hari sebelum bekerja, dan kesannya akan berlaku pada kulit saya. Lagipun, Bateman mempunyai kulit yang cukup hebat, tapi saya rasa banyak yang dapat diserap ke sihir filem. Secara realistik, saya tahu ia mungkin membawa saya hampir satu jam, jadi selama seminggu, saya menetapkan penggera saya lebih awal, dan dengan produk yang sesuai, saya mengamalkan rutin pagi Patrick Bateman-kecuali sudah tentu untuk seluruh bahagian pembunuhan. Adakah saya akan terus mengikuti? Mungkin tidak sepenuhnya, kerana saya tidak dapat bayangkan mempunyai masa untuk membuat topeng setiap hari, walaupun saya akhirnya menggunakan krim mata, jadi ada perubahan untuk lebih baik dalam semua ini.

Kembalikan pita video anda, pegang Phil Collins atau Huey Lewis dan kaset Berita, dan teruskan membaca untuk melihat bagaimana saya mencipta rutin penjagaan kulit Patrick Bateman yang sengit.

VIDEO: Pelembap Terbaik untuk Kulit Kering Tahun Pusingan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 + = 92

map