Sejarah Singkat XpresSpa, Spa Lapangan Terbang Anda Lihat Di Mana Mana

Apabila terperangkap di lapangan terbang, la Tom Hanks masuk Terminal, beberapa tempat berkhidmat sebagai rehat dari kekacauan penerbangan tertangguh agak seperti XpresSpa. Biasanya terletak di antara Hudson News dan Sbarro Pizza, adalah sebuah oasis di mana anda boleh mendapatkan manicure paling cepat di dunia, atau urut leher dan belakang untuk melegakan otot anda dari kesakitan duduk di tempat duduk syarikat penerbangan yang tidak akan berhenti. “XpresSpa diasaskan sedikit lebih dari 12 tahun yang lalu oleh Moreton dan Marisol Binn. Mereka adalah pasangan suami isteri yang mengembara ke dunia, dan sering terjebak di lapangan terbang seperti yang kita semua lakukan,” kata CEO XpresSpa Ed Jankowski InStyle. “Marisol adalah peminat spa yang besar dan berfikir, mengapa tidak ada peluang untuk mendapatkan perkhidmatan spa di lapangan terbang semasa perjalanan panjang atau penerbangan yang tertangguh?” Ia adalah idea yang melancarkan 53 spa di 20 lapangan terbang yang berbeza di A.S., Amsterdam, dan yang paling baru-baru ini, Dubai. Jenama merancang untuk berkembang ke lebih banyak lapangan terbang di dalam dan di luar Amerika Syarikat, dan juga ingin membuka kedai di tempat-tempat trafik yang tinggi seperti perniagaan dan kawasan membeli-belah di mana orang memerlukan perkhidmatan spa yang lengkap dalam masa kurang daripada yang diperlukan untuk pesanan Domino anda untuk tiba.

BERKAITAN: Panduan Komprehensif anda untuk Produk Kecantikan untuk Semak, dan Apa yang Perlu Dilakukan

“Aspek 30 minit atau kurang sangat penting bagi kami. Pelanggan kami mencari pengalaman dalam jumlah masa, dan walaupun kami menawarkan menu penuh yang termasuk perkhidmatan seperti muka dan lilin, urut dan leher urut adalah yang paling popular , diikuti dengan kuku dan pedikur, “tambah Jankowski. “Urutan leher dan belakang sama ada 15, 20 atau 30 minit, dan sejak kita mempunyai hubungan dengan Essie, kami menggunakan semua produk Essie dalam perkhidmatan kuku kami.” Di beberapa lokasi, rawatan mani-pedi boleh digabungkan semasa anda duduk di kerusi santai, dengan jadual kuku dipasang dengan betul. Letupan nyata adalah item seterusnya yang akan ditambahkan ke dalam menu, dan menurut Jankowski, mereka telah menyempurnakan perkhidmatan penggayaan selama 30 minit atau kurang untuk rambut sederhana. Sudah tentu, mereka yang mempunyai lapisan lebih lama atau lebih tebal akan mahu menyediakan masa tambahan, tetapi secara peribadi, kami gembira bahawa hari-hari hampir kehilangan penerbangan kami kerana kami terpaksa membasuh rambut kami (lihat, telah terjadi sebelum ini) akan datang untuk berakhir. Langkah anda, DryBar.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 − = 52

map