Sekarang Anda Boleh Memiliki Fret Cheetos … Anda Tahu, Jika Anda Benar-benar Ingin

Kini anda boleh berbau seperti snek keju kegemaran anda yang lama selepas anda telah memakan seluruh beg dan membersihkan debu oren yang menyembunyikan keyboard anda. Kami bercakap mengenai Cheetos, sudah tentu, dan inilah berita yang tidak hanya akan membuat hari anda, tetapi mungkin juga musim cuti anda. Jadi terus baca dan #youarewelcome.

Syarikat itu kini menjual wangian yang segera dipanggil “Cheeteau” untuk hanya $ 18.99. “Aroma yang menarik ini dibuat dari minyak keju yang diekstrak dari hanya Cheetos yang paling jarang dan bercampur dengan cermat dengan memukul butang ON pengisar,” nyatakan keterangan di laman web. “Dengan Cheeteau, anda pasti memikat sesiapa (lapar) di sekeliling anda, kerana tidak ada yang dapat menahan bau Cheetos.”

OK, kami tidak pasti bagaimana “memukul butang ON pengisar” diterjemahkan ke dalam istilah minyak wangi profesional, tetapi jujur ​​yang peduli? 

RELATED: 8 Wewangian Asli yang Sebenarnya Terakhir

Cheetos Bronzer - Embed 2016
Kesopanan

Syarikat itu juga telah mengeluarkan bronzer untuk “cahaya Cheetos-dicium,” ketika mereka meletakkannya. 

“Kami membawa bersama-sama barang-barang kulit terbaik yang elegan melelehkan wajah anda untuk memberi anda cahaya Cheetos yang bertenaga,” lebih terperinci diterangkan di laman jenama.

Pada hampir 12 dolar, ia mungkin lebih murah untuk hanya membeli beg dan pergi ke bandar, tetapi hei, mungkin anda jenis berus solek. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 74 = 77

map