Sekarang Anda Boleh Pakai Gincu Merah Sama seperti Emma Stone

Bukannya kita terkejut, tetapi Emma Stone agak membunuhnya dengannya La La Land menonton perdana pada malam Rabu di Festival Filem Denver. Artis solek selebriti Mai Quynh bekerja sihirnya pada pelakon yang sudah menakjubkan dan hasilnya? Nah, kami segera mula menggali maklumat hubungan MUAnya, jika itu memberitahu anda apa-apa. 

Sebagai permulaan, kita terobsesi dengan bibir merah yang sempurna dari batu, yang Quynh dibuat menggunakan YSL Rouge Pur Couture Gincu di 203 Rouge Rock ($ 37; sephora.com). Bagi sesiapa yang pernah bergelut untuk mencari warna merah, ini jelas sekali untuk diperiksa. Ia meresap glamor Hollywood retro.

Untuk mencapai kulit tuak pelakon, Quynh bersiap dengan Aromessence Decleor Neroli Hydrating Oil Serum ($ 73; dermstore.com). “Saya memohon beberapa titisan dan mengurutnya ke wajahnya dan kemudian menambah Krim Activator Moisture Hydra Floral 24HR ($ 47; jet.com),” katanya..

Miss #EmmaStone memberikan Hollywood Glamor di Denver Film Festival #makeupbyme menggunakan @decleorusa AROMESSENCE Serum untuk mencipta kulit yang sempurna #makeup #makeupbymaiquynh #sponsored #styling @petraflannery #hair @mararoszak #lalaland @lalaland

Foto yang disiarkan oleh Mai Quynh (@storyofmailife) pada

Untuk mencerahkan mata, guru solek itu dihidupkan pada Serum Mata Anti Keletihan Decleor Hydrotenseur ($ 57; dermstore.com) dan menggunakan Decleor Intense Nutrition Luxuriant Nourishing Lip Balm ($ 18; dermstore.com) untuk melembapkan poutnya.

Untuk kulit yang lebih rumit, Quynh menerapkan Yayasan Kulit Masa Depan Chantecaille di Alabaster ($ 76; nordstrom.com) dengan pembersih kecantikan yang lembap. “Saya tersenyum concealer di bawah matanya dan di mana sahaja diperlukan,” jelasnya. “Saya meletakkan wajahnya menggunakan serbuk longgar YSL Soufflé D’Eclat di # 1.”

BERKAITAN: Tips Meditasi Jordana Brewster Sebenarnya benar-benar boleh dilakukan

Untuk mengimbangi bibir berani, Quynh pergi bersikap neutral di mata Batu, tetapi selesai dari pandangan dengan dua jas Lancôme Definicils Mascara dalam Black ($ 28; nordstrom.com). 

Sesiapa sahaja yang ingin mereka hanya boleh menunggang dalam kit solek Quynh untuk semua pelantikan selebritinya? Baiklah, baik, gembira bukan hanya kita.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 − 42 =

map