Selebriti Adakah Takut dengan Talian Penjagaan Kulit ini, dan It’s Worth the Hype

Kali pertama saya mendengar tentang Dr. Barbara Sturm adalah ketika wajah vampire membuat pusingan Internetnya selepas Kim K.W. memalukan darahnya sendiri di seluruh wajahnya. Pada dasarnya, kulit penjagaan plasma darah di mana-mana, dan Dr Sturm menjadi terkenal sebagai pelopor pergerakan dan merumuskan krim pelembap yang dipesan lebih dahulu. Selepas sedikit menggali, bagaimanapun, saya mendapati dia mempunyai koleksi penjagaan kulit yang diselaraskan selebriti yang penuh dengan darah. Kami bercakap selebriti yang benar-benar bercahaya, seperti Rosie Huntington-Whitely, Irina Shayk, Kate Moss, dan Angela Bassett.

Itu, bersama-sama dengan pembungkusan putih dan hitam yang minimalis, Instagrammable, meyakinkan saya untuk memberikan garis uji jalan pada rutin saya sendiri. Saya tidak boleh memberitahu anda betapa bersyukur saya bahawa saya lakukan.

Dr Sturm, yang pakar dalam perubatan estetika dan kosmetik molekul, mencipta koleksi di bawah falsafahnya bahawa produk penjagaan kulit anda harus menyembuhkan kulit anda, dan untuk melakukan tugas itu, ia harus bebas dari wangian, minyak mineral, dan bahan pengawet. “Sel-sel kulit mesti dipelihara dan dilindungi,” katanya kepada kami. “Jadi saya merumuskan produk saya menggunakan hanya bahan-bahan yang telah ditunjukkan dalam ujian klinikal untuk memberi kesan kuat dalam memerangi penuaan, keradangan dan pengoksidaan, sambil menyediakan pembaharuan sel, penghidratan yang mendalam , dan pemakanan asas.

RELATED: Serum Anti-Penuaan Ini Seperti Botox dalam Botol

Koleksi ini terdiri daripada 13 produk dan satu lagi saluran khusus dibuat untuk nada kulit yang lebih gelap yang dia cipta dengan kerjasama Angela Bassett.

Ia serba lengkap tetapi ringkas dengan tiga serum yang berbeza, krim mata, dua krim muka yang berbeza, pembersih, titisan SPF yang inovatif, scrub muka, dan beberapa lagi membeli seperti topeng yang pertama kali dirumus dengan Cher (ya, yang Cher) di dapurnya.

“Saya bermula dengan idea bahawa kurang lebih, dan yang kurang, gunakan hanya yang terbaik,” katanya mengenai garis curated. “Pada asasnya, anda perlu membersihkan, mengelupas, hidrat dan melindungi kulit anda. Produk pertama yang dilancarkan adalah pembersih, scrub, krim dengan bahan asas yang serupa dengan krim plasma darah saya, dan serum hyaluronik untuk kegunaan topikal, yang tidak lazim sekali, kerana ini adalah bahan utama yang saya suntikan ke dalam kulit. Krim mata dibuat selepas menerima sejumlah permintaan pesakit untuk satu. Untuk mencipta Super Anti-Aging Serum saya memuat serum hyaluronik dengan ramuan anti-penuaan, kerana saya percaya serum berfungsi sebagai kenderaan pengangkutan yang sangat baik untuk bahan-bahan anti-penuaan. “

Ia adalah serums yang membuat saya jatuh cinta dengan jenama. Walaupun mahal, saya dapati mereka sangat berkesan untuk menghidrat dan menenangkan kulit saya yang sensitif. Serum Penyejuk ($ 250; bloomingdales.com), setakat ini kegemaran saya untuk kulit saya yang cerah, adalah cecair nipis susu yang mencairkan ke dalam kulit anda dan direka untuk mengurangkan kemerahan dan keradangan, serta mengurangkan pembakaran dan reaksi dengan menguatkan mekanisme pertahanan kulit.

VIDEO: Kami Mencubanya: Microdermabrasion Badan Penuh

“Saya suka serum yang menenangkan,” katanya kepada saya apabila saya mengaku saya menggunakannya setiap hari dan malam. “Ia pada asalnya dicipta untuk digunakan dalam rawatan selepas klinik saya untuk mengurangkan kemerahan dan menenangkan kulit pesakit saya memohon saya untuk menghasilkannya untuk kegunaan rumah kerana mereka juga menyukainya. Sekarang, serum yang menenangkan berfungsi dengan keajaiban terhadap rosacea , kemerahan, dan kerengsaan Anda boleh mengamati hasil yang menenangkan dalam masa 30 saat.Jika anda memakai serum dan melihat ke dalam cermin, anda akan melihat kemerahan pudar-saya suka itu.Ia juga hebat untuk digunakan selepas matahari, gigitan nyamuk, sebagai serum penyembuhan untuk parut anak-anak saya, dan pasca waxing dan pencukur. Anda juga boleh menggunakannya untuk memberikan cahaya yang indah untuk mengeringkan kaki sebelum keluar.

BERKAITAN: Akhirnya, Serum Eyelash untuk Kekasih Kecantikan Semulajadi

Ini telah menjadi satu langkah revolusioner terhadap rutin saya dan telah pasti mengurangkan sensitiviti yang saya telah berurusan selama beberapa bulan yang lalu. Itulah yang menjadikan pricetag mudah untuk membenarkan.

Kegemaran peribadi saya yang lain adalah Cream Cream ($ 140; bloomingdales.com), yang merupakan gel nipis dan penyejuk yang menggunakan kompleks untuk menggosok dan melegakan dan lipid omega untuk melembapkan. Sudah tentu, terdapat Sun Drops yang sangat dijangkakan, iaitu SPF serum-y yang boleh anda gunakan untuk meningkatkan pelembap anda dengan perlindungan matahari dan akan tersedia di AS tidak lama lagi.

Penjagaan kulit berasaskan sains yang cantik untuk dilihat, selebriti suka, dan sebenarnya berfungsi? Sekarang itulah impian menjadi kenyataan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 1 = 2

map