Selena Gomez Merangkul Tubuhnya di Pic Bikini Baru

Selena Gomez sedang melangkah ke 2016 dengan lebih positif berbanding sebelum ini. Bintang itu menghadapi banyak kritikan selepas gambarnya dalam baju renang muncul musim panas lalu, dan dia bertindak balas terhadap penipu badan dengan cara yang terbaik: Dengan berkongsi foto keluknya.

Saya suka berseronok dengan saya di #theresmoretolove ��

Foto yang disiarkan oleh Selena Gomez (@selenagomez) pada

Apabila orang melihat gambar bikini terbaru Gomez, mereka tidak sepatutnya menilai. Sebaliknya mereka akan melihatnya untuk siapa dia: wanita yang cantik dan yakin yang selesa dalam kulitnya sendiri.

Meninggalkan telefon saya di belakang untuk hadir! Saya sangat berterima kasih kepada orang yang saya temui pada tahun ini tetapi lebih penting lagi untuk orang-orang yang konsisten dan dengan saya melalui tebal dan nipis. Itu akan menjadi ANDA. Terima kasih kerana satu tahun lagi! Sayang kamu semua!

Foto yang disiarkan oleh Selena Gomez (@selenagomez) pada

Kami juga perlu ambil perhatian bahawa Selena benar-benar tidak membuat solek dalam gambar bikini, membuktikan dia boleh menarik perhatian sepenuhnya – sama ada di pantai atau di permaidani merah. Semak beberapa masa glam terbaiknya sepanjang masa. 

Walaupun wajahnya yang berani selama bertahun-tahun, Selena mengakui bahawa pengsan dan buli badan menghantarnya ke terapi sebentar. Tetapi dia memberitahu Kami Mingguan, “Walaupun saya mendapat berat badan, saya baik-baik saja.” Dia adalah ratu positiviti badan kita!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 81 = 84

map