Semak Semak: Adakah Anda Perlu Sponge Kecantikan Blender Hanya untuk Blush?

Apabila Beautyblenders bangkit kembali ke tempat kejadian pada awal 2000-an, artis solek ragu-ragu: Bolehkah sponge benar-benar menerapkan asas lebih baik daripada berus? Cepat ke hadapan untuk hari ini, dan anda akan menjadi sukar untuk mencari seorang pro yang tidak menyanyikan pujian telur asal atau keturunannya, termasuk Blotterazzi oleh Beautyblender dan Beautyblender Micro.mini.

Yang membawa kita untuk memperkenalkan ahli terbaru keluarga, Beauty.blusher oleh Beautyblender ($ 16; sephora.com). Ia dibuat dengan busa hypoallergenic yang sama seperti adik-beradiknya, tetapi saiznya bijak, ia duduk di antara span asas dan Micro.mini (yang bertujuan untuk menyasarkan kawasan kecil seperti kelopak mata anda). Atas sebab ini, kata jenama itu, Beauty.blusher adalah aplikator bersaiz sederhana yang sempurna untuk produk pipi seperti pemerah pipi dan bronzer.

BERKAITAN: 4 Tanda Masa untuk Menggantikan Kecantikan Kecantikan anda

Kami mencuba (dengan kedua-dua serbuk dan krim berminyak) dan dapat membuktikan bahawa saiznya benar-benar membuat perbezaan: Sponge diselipkan dengan sempurna ke tulang pipi kami. Sebagai perbandingan, kami juga berusaha untuk memerah wajah dengan Beautyblender asli, tetapi mendapati hasilnya tidak hampir tepat. Sekiranya anda seorang yang mempunyai mata yang mendalam, kami mendapati Beauty.blusher juga merupakan saiz yang ideal untuk memohon penyembur ke dalam lubang mata anda.

Keputusan itu? Berikannya beberapa tahun, dan kami akan bertaruh span ini akan menjadi sama di mana-mana sahaja sebagai abangnya yang lebih tua, merah jambu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − = 80

map