Semua Produk Anda Perlu Merangkul Curl Semulajadi Anda

022415-curly-hair-tools-lead.jpg
Kesopanan

Jennifer Velez

26 Feb 2015 @ 8:15 pagi

Seperti yang diketahui oleh kebanyakan kanak-kanak perempuan keriting, kepala yang penuh dengan cincin boleh menjadi berkat dan kutukan. Apabila ia berkelakuan, anda mempunyai lantunan dan kelantangan yang dicemburui, tetapi apabila kekeringan dan keriting mengesetnya (hari-hari hujan adalah mimpi ngeri), menguruskannya dapat merasa seperti pekerjaan sepenuh masa.

BERKAITAN: Memanggil Semua Girls Curly! Kempen Terkini Dove Adalah Satu Anda Mempunyai untuk melihat

Nasib baik, dengan produk dan alat yang betul, anda boleh menghilangkan hari rambut yang ditakuti. Jenama seperti Bukti Hidup mempunyai garis yang direka khusus untuk rambut kerinting, membantu anda mencapai gegelung yang jelas dan didefinisikan dengan rasa renyah, sementara Dove telah sibuk wanita yang menggalakkan semua peringkat umur untuk memeluk tekstur semula jadi mereka dengan koleksi baru yang menghidrat.

Bersedia untuk memberikan besi rata anda rehat? Kami membundarkan 7 produk untuk membuat proses primping anda lebih mudah. Klik melalui galeri kami sekarang untuk melihat mereka semua!

FOTOS: 7 Produk untuk Rambut Keriting Cantik

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − 46 =

map