Senjata Rahsia di rutin Kecantikan Kecantikan Zoë Kravitz yang Sempurna

Zoe Kravitz Beauty Essentials - Lead
Mahasuci YSL

Kakitangan InStyle

21 Nov 2016 @ 2:30 petang

Sekiranya ada orang yang digambarkan dengan sempurna, ia adalah Zoë Kravitz. Apabila penyanyi dan pelakon berusia 27 tahun itu tidak berurusan dengan band elektro-pop Lolawolf, dia dibintangi dalam filem blockbuster, dan bertindak sebagai muse-newest Yves Saint Laurent Beauty -banyak sambil melukis seni tubuh yang diilhamkan oleh ibu bapanya, Lisa Bonet dan Lenny Kravitz.

“Ketika saya masih muda, saya mempunyai semangat yang sangat memberontak ini. Saya hanya mahu kelihatan semula jadi dan bodoh dan tidak kelihatan sempurna sepanjang masa-kerana ia banyak tekanan, anda tahu? Di atas permaidani merah semua orang mula kelihatan sama, seperti anak patung Barbie, dan ia membuatkan saya sangat tidak selesa, “kata Kravtiz InStyle bagaimana pendekatannya terhadap keindahan telah berubah sejak bertahun-tahun. “Jadi saya fikir saya hanya mendakwa, ‘Baiklah, jika saya akan menjadi sebahagian daripada dunia ini, saya mahu melakukannya dengan cara saya sendiri.’ Tetapi saya fikir saya telah mendapat satu cara untuk berasa selesa, kelihatan seperti saya berusaha dengan cara saya melihat, dan masih merasa seperti saya sendiri. “

Di sini, bintang itu berkongsi produk dalam rezim kecantikannya yang dia gunakan untuk membantu dia memeluk ketenaran dengan istilahnya sendiri.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map