Sensitif kepada aroma? Aroma Hypoallergenic ini dibuat untuk anda

Tidak mengapa jika itu adalah minyak wangi yang paling menggembirakan, yang mengingatkan anda … Jika ia membuat anda bersin tanpa henti dan menyumbat hidung anda, membuat rakan sekerja anda tertanya-tanya jika anda benar-benar mendapat pukulan flu, ia tidak berbaloi. Tetapi mereka yang mempunyai alergi terhadap kabus badan, cologne, dan kelopak pelembab kini boleh memiliki aroma mereka dan melangkau bersin, juga kerana ada jenama baru yang mengkhususkan diri dalam wangian hypoallergenic.

Tidak, itu bukan oxymoron-ia adalah salah satu sifat yang membezakan Skylar dalam dunia kecantikan. Pengasas Cat Chen, seorang kekasih wangi dan bekas eksekutif di Syarikat Jujur Jessica Alba, pada mulanya terinspirasi untuk mencipta jenama itu sambil mencari wangian dengan bahan-bahan yang lebih bersih untuk menukar rutinnya dan tidak mempunyai apa-apa nasib. “Itulah yang membuat saya berfikir tentang mencipta jenama wangian yang bersih. Dengan Skylar, tidak ada lagi keperluan untuk berkompromi antara berbau yang menakjubkan dan merasa hebat,” katanya..

Skylar Fragrance

VIDEO: Saya Takut: Bobbi Brown’s Fragrance Beach

Beliau juga meninjau lebih 100 wanita, dan kira-kira 1/3 daripada kumpulan itu menyuarakan mereka berasa aroma mereka terlalu kuat, atau mereka mempunyai alahan kepada mereka.

Selain itu, Chen menemui anak perempuannya alergi terhadap aroma yang diperolehnya dalam koleksinya, mempengaruhi keputusannya untuk melancarkan Skylar bahkan lebih.

Jenama ini memberi tumpuan kepada ramuan “selamat”, yang bermaksud menghapuskan alergen dan pewarna buatan, produk haiwan, paraben, dan bahan kimia toksik yang lain. Ia juga harus diperhatikan bahawa Skylar tidak 100 peratus semulajadi, kerana aroma termasuk beberapa sintetik yang selamat kerana beberapa bahan semulajadi boleh alergenik. Bahan-bahan yang semulajadi, bagaimanapun, diperoleh daripada ladang mesra alam di seluruh dunia.

BERKAITAN: Semak Keluar InStylePemenang Kecantikan Terbaik 2017

Kini, barisan ini terdiri daripada empat aroma berbeza-Arrow, Coral, Isle, dan Meadow-dan bercakap dengan personaliti wangian utama. Arrow digambarkan sebagai hangat dan pedas, dibuat dengan nota seperti currant hitam vanilla, melati, sementara Isle adalah bau yang bersih, dibuat dengan oren, kapulaga, dan cendana. Coral mempunyai profil citrusy, manakala Meadow bercakap kepada pencinta aroma bunga.

Tetapi inovasi Chen tidak berhenti di bahan-bahan. Dia ingin membuat pengalaman membeli-belah untuk wangian sedikit lebih menyenangkan, jadi pelanggan dapat mencuba aroma sebelum membeli botol saiz penuh, yang dijual dengan harga $ 78 setiap satu, dan setiap botol dibungkus dalam warna air yang dicat, menggandakan sebagai hiasan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − 91 =

map