Sephora Adakah Mempunyai Jualan 50% Off pada Makeup Palettes

tk
Kesopanan

Victoria Moorhouse

10 Ogos 2017 @ 12:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Bukan gerudi. Kami ulangi. Ini bukan gerudi. Tepat pada saat ini, Sephora menawarkan palet solek pilih pada 50% dan mempercayai kami, ini mungkin terdapat dalam senarai kehendak anda selama berminggu-minggu.

Ia adalah sebahagian daripada Jualan Wow Mingguan baru gergasi kecantikan, nama yang sewajarnya kerana mulut kita jatuh ketika kita melihat bahawa anda kini dapat menjaringkan Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit untuk $ 20, dan bukannya $ 40.

Sephora akan mengumumkan tawaran baharu setiap hari Khamis, tetapi tawaran jualan hanya akan tersedia selama satu minggu, jadi anda perlu bertindak pantas. Minggu ini, mereka membuat tajuk besar di cerita Instagram sehari sebelum diskaun turun secara dalam talian. Kami mengharapkan penurunan harga yang tinggi pada penjagaan kulit minggu depan-seorang gadis boleh bermimpi.

Sebagai tambahan kepada superstar Anastasia kontur yang dibeli, Sephora menawarkan tawaran half-price pada empat palet buzzy lain. Tetap menatal untuk memeriksa semuanya dan belanja mereka sebelum menjual. Tarte kurang dari $ 25? Anda tahu itu akan melepaskan rak.

VIDEO: Sememangnya Akan Datang-tetapi Mereka Mendapatkan Makeover Moden.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 9

map