Serum Anti Penuaan Ini Seperti Botox dalam Botol

Serum menyampaikan hasil. Dan hasil yang saya inginkan adalah hilangnya ungkapan saya.

Walaupun saya bersyukur kerana saya sangat berhati-hati tentang perkara-perkara, dan kehidupan secara umum, yang menaikkan alis dan ketawa saya membentuk lipatan kulit saya di tempat pertama, saya tidak suka diingatkan bahawa wajah saya tidak semulajadi sekali sahaja. Dan dengan itu, saya berpaling kepada serum, yang terkenal kerana sangat tertumpu dalam bahan-bahan yang kaya nutrien kerja.

Sudah menjadi orang percaya dalam krim mata dan pelembap anti-penuaan, saya terus memburu serum anti-penuaan untuk memuji rutin saya yang sudah berkerut-kerut. Botol yang saya selesaikan? Bunga Juara Cengkeh dan Turmeric Anti-Aging Serum.

Cengkih Flower & Tumeric Anti-Aging Serum
Kesopanan
Juara
$ 70

BERBELANJALAH SEKARANG

Alasan utama saya memilih produk ini daripada beribu-ribu pilihan lain adalah kerana Juara dikenali kerana menanggalkan wangian, pewarna, dan bahan kimia yang keras untuk pendekatan yang lebih semula jadi untuk kecantikan. Tetapi pengambilan unsur super kunyit membantu menangkap perhatian saya juga. Dikenali kerana tidak hanya menakjubkan untuk jerawat, tetapi juga sebuah rumah antioksidan yang kuat, Juara mendakwa ramuan dalam serum ini akan membantu menenangkan nada kulit anda, menjadikan anda bercahaya dan berseri. Bahan-bahan lain, seperti asid hyaluronic dan buah goji, membantu mengurangkan penampilan garis halus.

VIDEO: Produk Pengetatan Kulit Terbaik

 

Ia dibezakan sebagai gel coklat yang ringan dan ringan, yang saya gunakan dalam bahagian saiz nikel ke muka saya selepas pembersihan dan pra-pelembap. Selepas menjadi norma beberapa minggu kemudian, saya menyedari hakikat saya berasa hebat dan tegas, tetapi tidak ketat atau dehidrasi. Saya sangat keliru, terus menganjurkan penemuan baru saya kepada ibu saya. Ia mesti terdengar aneh kerana dia, secara tiba-tiba, keluar dengan bertanya saya jika saya mendapat Botox tanpa memberitahu dia.

BERKAITAN: Tidur dalam Makeup Anda? Inilah Cara Berurusan

Tidak, tetapi saya mungkin telah menemui versi yang lebih halus daripada itu dalam botol.

Keputusan yang paling ketara, walaupun? Keinginan saya telah menjadi kenyataan, kerana keterlihatan dan kedalaman garis ekspresi di dahi saya telah berkurang secara drastik. Mengejutkan.

Walaupun saya belum bersedia untuk melompat ke Botox untuk masalah kedutan saya, dan tidak berhasrat untuk menarik Kim KW dan tidak tersenyum untuk gambar atau memakai semua emosi saya pada lengan saya (dan muka), saya dengan senang hati akan menyimpan botol segar formula ini di rak atas saya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

92 − 83 =

map