Shine Bright Than a Diamond dengan Lipstik Cair New Metallic ini

Glitter Liquid Lipsticks Lead
Time Inc Digital Studio (3); Kesopanan (3)

Erin Lukas

17 Mac, 2017 @ 6:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Sekiranya anda belum melompat pada trend gincu cecair logam lagi, apa yang anda tunggu? Terima kasih kepada satu set tiub baru yang datang dengan warna pelangi yang penuh, tidak pernah ada sebab yang lebih baik (atau tidak lebih mudah) untuk menukar bibir matte anda untuk yang berkilat.

Walaupun bibir bergemerlapan adalah kerja NSFW berikutan kejatuhan yang tidak dapat dielakkan berkilau di mana-mana sepanjang hari, lippie cecair logam berat adalah cara yang lebih mudah dipakai untuk mengambil bahagian dalam trend. Rumus-rumus ini semua menawarkan bersinar peringkat seterusnya tanpa kelicikan gloss, dan sama seperti mudah untuk sapu. Dari indigo tegang hingga merah klasik, tiub-tiub baru di blok ini mempunyai setiap teduh yang dilindungi. Di sini, kami telah melengkapkan lipstik cecair logam kegemaran kami yang baru.

VIDEO: Pembersih Makeup Ini Secara harfiah Mencairkan Makeup Off Your Skin

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − 62 =

map