Steamers Muka: Pembelian Kecantikan Amazon Anda Tidak Tahu Anda Perlu

muka steamer
Getty Images

Victoria Moorhouse

Mac 02, 2018 @ 10:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Amazon adalah tanah alat, instrumen, dan mesin yang tidak jelas dan tidak jelas yang anda tidak tahu yang anda perlukan. Mesin bunyi untuk membuat anda tertidur kurang dari 60 saat? Semak! Jam penggera yang beregu sebagai cahaya pagi kerana anda tidak melihat matahari sebenar dalam tiga bulan? Mereka banyak. Tetapi ia bukan semua tentang kemajuan rumah di tanah Amazon-ia adalah kawasan ajaib kecantikan. Cuma melihat beratus-ratus pelanggan kapal penyapu muka secara sah melampaui batas.

Apa itu pengukus muka, anda bertanya? Tepat apa yang kedengarannya. Ia adalah alat kecil yang menghasilkan stim yang dimaksudkan untuk menyelubungi wajah anda. Menurut Stalina Glot, seorang ahli estetika kanan di Haven Spa di New York City, mereka bertujuan untuk memberikan penghidratan kepada kulit. “Ia menggalakkan pembersihan kulit dan merangsang peredaran darah, meninggalkan kulit lembut dan lancar,” jelas Glot. Mereka dipasarkan dengan beberapa manfaat penjagaan kulit yang lain, dan ada juga yang datang dengan kit pengekstrakan yang sama kerana stim membuka pori-pori anda, menjadikannya lebih mudah untuk kotoran dan komedo dikeluarkan. (Walaupun kami tidak mengesyorkan mengekstrak melainkan jika anda seorang profesional yang terlatih kerana anda sebenarnya boleh merosakkan kulit anda secara kekal.)

Glot mengatakan bahawa anda hanya perlu mandi sekejap sekali seminggu dan pada waktu malam, dan semua jenis kulit boleh mendapat manfaat daripada bekerja dalam rutinnya. Sekurang-kurangnya, mereka adalah permulaan perbualan. Kerana tetamu anda akan mengenali bilik mandi anda dan pasti akan bertanya mengenainya. Tetapi dengan mana-mana pembelian Amazon, anda tidak perlu mengklik “mengesahkan” tanpa memeriksa ulasan yang jujur, biasanya terasa lucu, betul-betul semak. Di sini, kami membongkar beberapa pengayun muka paling laris di laman web ini, serta beberapa ulasan yang menceritakan keseluruhan cerita.

VIDEO: Koin: Adakah Amazon Prime Worth It?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map