Supermodel Erin Heatherton mengenai Produk yang Dia Perlukan dalam Kehidupannya

Adore Cosmetics mempunyai duta baru, dan lebih baik anda percaya bahawa kami sudah mengetahui tentang setiap perkara yang dia letakkan di wajahnya. Nasib baik, supermodel Erin Heatherton, yang Sukan Illustrated biasa yang baru saja diumumkan sebagai wajah baru kepada jenama itu, lebih daripada bersedia untuk berkongsi semua rahsia dengan kami penjagaan kulit yang terawat kulit di sini di MIMI. 

“Adore cosmetics merangkumi semua kecantikan dan keindahan penting dan elemen penjagaan kulit saya suka bahawa produk ini berakar pada sains yang terbaru, paling inovatif, dicipta dengan bahan-bahan organik dan dihasilkan secara langsung oleh pasukan yang komited, indah, dan teliti , “Katanya kepada kami. 

Sekiranya anda tidak kenal dengan jenama, kami berada di sini untuk memberi anda sedikit latar belakang. Adore Cosmetics dikenali dengan menggunakan bahan-bahan organik dan sel-sel stem dari hasil untuk membantu produk keupayaan sel semula jadi kulit untuk mempertahankan cahaya UV. Inovasi tidak datang murah, walaupun. The Face Mask Collagen bertukar sehingga sedikit di bawah $ 700, manakala Serum Eye Firming, formula yang dibuat dengan teknologi sel stem bersama-sama dengan vitamin E yang kaya dengan antioxidant dan minyak benih jojoba, hampir $ 600. 

Mewah, sememangnya. 

Jadi apa yang Erin merawat kulitnya? Dua daripada kegemarannya termasuk Scrub Scrub Badan Penyejuk ($ 80; adorecosmetics.com) dan Essence Facial Hydrating Cream untuk Kulit Normal hingga Kering ($ 199; adorecosmetics.com)

Walaupun kami bersimpati untuk mengetahui apa produk yang dia anggap perlu membeli dari barisan itu, kami juga ingin mengetahui lebih lanjut mengenai rutinnya sehari-hari. Adakah Erin seorang gadis “produk 15-produk” atau seseorang yang hidup untuk rejimen harian minimum yang sederhana? Saya jatuh di tengah-tengah, jika kita bersikap jujur.

BERKAITAN: Dr Pimple Popper Mempunyai Penyelesaian untuk Breakout anda

“Saya cuba mengekalkannya dengan pembersih, exfoliater, serum mudah, diikuti dengan pelembap, krim semalaman, atau topeng – bergantung pada musim,” katanya..

Tetapi cintanya untuk bahan-bahan organik dan berkualiti tidak berhenti di penjagaan kulit. Dia mencatatkan RMS Beauty, Bite Beauty, dan bareMinerals di kalangan jenama solek kegemarannya. 

BERKAITAN: Semua Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Penggunaan Serbuk Serbuk 

Dan ketika kita berada pada topik kulit yang sihat, kami menganggap kami telah membuat peralihan mudah ke salah satu topik favorit kami yang mana, tentu saja, adalah makanan. 

“Makanan ringan kegemaran saya adalah keropok bijirin bebas gluten dengan benih yang dicelupkan dalam hummus dan epal Fuji dengan mentega badam,” kata Erin. “Keutamaan saya dengan makanan adalah memilih makanan organik, semua makanan semulajadi, dan tidak diproses apabila mungkin.” 

Snek, solek, dan nasihat penjagaan kulit? Erin, saya rasa kita hanya menjadi sahabat. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

87 − 82 =

map