Tattoo Baru Halsey Adalah Semuanya Impian Minimalis Kita Dibuat

Halsey telah membunuhnya pada musim panas di Badlands. Beliau jelas seorang pelakon yang fenomenal, tetapi kemudian juga ada bonus pakaian yang luar biasa dan solek pembunuh kelihatan. Satu-satunya perkara yang memberi kita lebih banyak kehidupan berbanding gaya perayaannya ialah permainan kecantikannya. Peralihan baru-baru ini dari rambut biru ke rambut berambut perang adalah luar biasa, walaupun kita terlepas melihat penampilan bulu mata biru-biru. Halsey mengambil rehat dari jawatan pelancongannya (kami akan memerlukan lebih banyak gambar daripada seluar panas baldu panas yang dibalut merah jambu panas) walaupun untuk berkongsi foto tatu barunya.

BERKAITAN: Halsey Adakah Kembali ke Rambut Birunya

Mendapat zap dua malam tadi dengan @curtmontgomerytattoos utama saya. Berikut adalah salah satu daripada mereka. Yang lain adalah rahsia (untuk sekarang)

Gambar yang disiarkan oleh halsey (@iamhalsey) pada

Jadi apakah reka bentuk yang cantik ini? Satu garis besar dua orang pada puncak cium, dilakukan beberapa inci di atas lututnya. Tatu adalah super minimum, namun grafik dan tambahan yang comel kepada bom sedia ada Halsey ** pengumpulan dakwat. TETAPI, anda mungkin mahu terus mencari tatu baru dari Halsey sejak dia memaparkan foto “mendapat zap dua kali malam tadi oleh main saya @curtmontgomerytattoos. Berikut adalah salah satu daripada mereka. Yang lain adalah rahsia (sekarang). “

BERKAITAN: Guys, Pat McGrath Meletakkan Spin Sendiri pada Kit Bibir

Kami tidak tahu apa yang kelihatan seperti tatu kedua, tetapi mengingati setiap tatu Halsey adalah #goal, kami yakin ia akan menjadi tambahan yang luar biasa.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map