Tepat Apa yang Harus Dilakukan Apabila Makeup Anda Memulakan Pilling

Saya percaya bahawa produk berlapis boleh melakukan perkara yang luar biasa untuk wajah anda. Sesungguhnya. Tetapi baru-baru ini, saya berlari ke dalam sedikit jeruk bayi semasa memakai solek saya. Ia legit mula bola dan pil, sama seperti ia akan menjadi sweater. Dan rasa apa? Ia sama seperti menjengkelkan apabila ia berlaku di wajah anda. Jelas sekali, saya tidak mahu membiarkan ini berlaku berulang-ulang kali. Ia bukan keadaan yang saya ingin jumpa lagi. 

Jadi saya beralih kepada pakar-pakar kecantikan dan pengasas Teknik Nyata, Sam dan Nic Chapman. Sudah tentu, saya ingin tahu mengapa ini berlaku di tempat pertama. Ternyata, ada satu pun alasan. “Terlalu banyak produk, terlalu banyak buku asas, jika anda tidak membersihkan kuas anda untuk masa yang lama dan anda mempunyai penumpuan produk pada mereka, atau ia boleh menjadi ramuan produk yang tidak berfungsi dengan baik antara satu sama lain, “jelas Nic masalah kecantikan. 

BERKAITAN: * Air Horns * Cover FX Hanya Memberikan Kami Segala-galanya Kami Perlu Menyesuaikan Hari-ke-Hari Glow kami

Sekurang-kurangnya saya tahu! Sama ada produk yang saya cuba koktail tidak sesuai dengan yang lain, atau mungkin kerana tidak membasuh kuas saya. Ia juga sangat mungkin saya menggunakan terlalu banyak primer dan asas saya. Mengetahui ini, saya boleh membuat penyesuaian.

Walau bagaimanapun, pertahanan pertama saya adalah menggunakan solek kurang dan secara beransur-ansur menambahnya di mana ia diperlukan. Kurang lebih, dan anda sentiasa mempunyai pilihan untuk membinanya. 

BERKAITAN: Palet Bayangan Mata Ini Adalah Saiz Kad Kredit 

Tetapi apa lagi yang boleh dilakukan untuk melawan semula isu ini yang sangat menjengkelkan pada wajah cantik kita? “Cara terbaik untuk menghentikan perkara ini adalah memastikan kuas anda tetap bersih sebelum memakai solek. Berus harus dibersihkan secara mingguan untuk membantu permohonan dan meningkatkan prestasi berus anda, “kata Sam.” Cuba gunakan Serbuk Bersih Brush Tech dan Brush Cleansing Brush untuk memastikan berus bersih dan mengelakkan pilling. Juga, cuba jangan pergi untuk buku asas yang mempunyai gel atau silikon selesai, kerana itu juga dapat menyumbang kepada pilling. “

Dan di sana anda memilikinya! Mudah-mudahan, saya tidak akan terpaksa membelanjakan satu lagi perkara yang membimbangkan tentang perkara ini. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 + = 64

map