Terima kasih kepada Penapis Cecair Baru MAC, Anda Tidak Akan Sekatkan Mata Kucing Anda Lagi

Liner cecair dan saya sentiasa menjadi musuh yang sengit-saya telah membuktikan bukti tentang hubungan saya yang goyah dengan produk ini. Tidak kira betapa lancar dan tepat hujungnya atau bagaimana cecair dan cepat mengeringkan formula, saya tidak boleh melihat mata kucing, dan saya tahu saya tidak bersendirian. Tetapi inovasi barisan cecair baru MAC mungkin mengubah nasib kita.

The Rollerwheel Liquid Liner ($ 21; maccosmetics.com) mempunyai cakera berputar sfera sebagai aplikator, bukan pen-tip standard anda. Fikirkan ia sebagai pemotong pizza mini. Apabila anda melancarkan cakera kecil di sepanjang garis lash anda, ia mengedarkan produk dalam garis nipis, panjang dan lurus, menyelesaikan semua masalah yang anda miliki dengan mendapatkan sayap anda untuk dipadankan. Jenama itu dikenali sebagai “roda latihan” untuk lapisan cecair, dan kami tidak dapat bersetuju dengan perbandingan.

VIDEO: Sememangnya Akan Datang-tetapi Mereka Mendapatkan Makeover Moden.

Ia boleh didapati dalam empat warna dan kemasan yang berbeza (hitam berkilat, matte hitam, coklat hangat, dan biru diraja) dan dilancarkan di semua lokasi MAC pada 3 Ogos 2017, tetapi ia hanya boleh didapati secara dalam talian untuk ahli MAC Obsessed dan Pro pada masa ini.

BERKAITAN: The Cutest Colors for Manicures and Pedicures

Jangan risau-saya akan mengawasi apabila semua orang boleh mencetak gol. Demi mata kucing kami, tentu saja. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map