Tertanya-tanya Apa Yang Terjadi kepada Ashley dari Prince Fresh Bel-Air? Tatyana Ali Is All Grow Up

Kembali pada tahun 90-an, Putera segar Bel-Air adalah salah satu persembahan paling hebat di TV. Dan nope, bukan kerana gerakan tarian Carlton atau kepalanya Will. Mari kita hadapi: Ashley Banks adalah bintang sebenar. Malah Drake fikir begitu. Dalam lagu “Ransom” pada tahun 2008, dia berkata, “Tunai seperti Johnny, Bank seperti Ashley.” Sekiranya anda tertanya-tanya apa pelakon Tatyana Ali sehingga hari ini (selain daripada menjerit seruan), tengok lebih jauh daripada siaran ini. Percaya atau tidak, Ali kini menjangkakan bayi dan merancang perkahwinan.

Tetapi tunggu seminit – sebelum mendahului diri, marilah kita mengenangnya Putera Baru hari. Walaupun sis besarnya Hillary terkenal dengan topi tandatangannya dan Carlton dan baju-baju argylenya, rupa Ashley sedikit lebih mudah, namun tetap mengagumkan. Awak ingat dia cantik rambut kerinting? Kadang-kadang dia memakainya dengan busur, kadang-kadang dia menggosok topi. Tidak kira apa, ia kelihatan hebat. Dia juga membuat pakaian seragam anjing berwarna kuning-dan-merah kelihatan sejuk.

RELATED: Watch One Direction Nail the Fresh Prince of Bel-Air Theme Song

Sekarang, di sini Ashley Banks semua membesar:

tatiyana-ali.jpg
Getty Images

Bukankah dia hanya bersinar? Selain daripada benjolan bayi, dia kelihatan sama seperti hari Bel-Airnya. Rambutnya sama cantik (updo itu!) Dan soleknya adalah tepat. Oh, dan dia tidak pernah berputus asa. Dia muncul dalam beberapa pertunjukan, bermula dari The Young and the Restless kepada Kunci dan Peele. selain itu, Ali adalah penyanyi, seperti Ashley.

BERKAITAN: The Prince Fresh of Bel-Air ‘s Tatyana Ali Adalah Hamil dan Terlibat

Paling penting, dia masih ingat dia Putera Baru akar. Kejatuhan terakhir, dia bersatu semula dengan adik-beradik TVnya, Karyn Parsons (alias Hilary) dan Alfonso Ribeiro (aka Carlton).

Selamat Halloween !! Kami mempunyai masa yang baik @_the_hollywood_show_ Kebencian untuk membual tetapi peminat Prince Fresh adalah orang yang paling menakjubkan. @karynparsons @therealalfonsoribeiro #thehollywoodshowla

Gambar yang disiarkan oleh Tatyana Ali (@tatyanaali) pada

Beberapa perkara tidak pernah berubah, ya? 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 58 = 66

map