The 5 Things Christie Brinkley Akan Tetap Sukan Illustrated-Ready

WDD Christie Brinkley
Anne Menke / Arkib Trunk

Dianna Mazzone

Jun 09, 2017 @ 9:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Apabila orang berkata “usia hanyalah nombor,” mereka boleh menunjuk pada Christie Brinkley. Tahun ini supermodel berusia 63 tahun itu berpindah bersama anak-anak perempuannya Sukan IllustratedIssue Swimsuit – majalah sama yang memaparkannya pada penutupnya tiga kali berturut-turut, bermula pada tahun 1979. Dan sementara Brinkley bekerja dengan jurulatih kadang-kadang (“terutamanya selepas mengandung”), vegetarian lama menolak untuk jatuh ke dalam rutin latihan. “Saya belum pernah ke gim,” katanya. “Saya selalu memerlukan kepelbagaian. Saya lebih suka bergerak di luar rumah, mengambil kelas Zumba, menunggang basikal di pantai-apa-apa keseronokan yang saya tidak menyedari saya telah pulang meneteskan peluh. “

Di sini, model berbakat menunjukkan kami bagaimana ia dilakukan.

VIDEO: Christie Brinkley dan Anak-anaknya Pose untuk Sukan Swimsuit Issue Illustrated

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 + = 57

map