The Best Drugstore Skincare Products, Menurut 5 Dermatologists

Kedai ubat Skincare
Getty Images

Erin Lukas

21 Feb, 2018 @ 2:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Mencari produk penjagaan kulit kedai ubat yang berkesan adalah seperti membeli-belah di jualan sampel: anda perlu melakukan sedikit penggali, tetapi jika anda telah ditentukan, anda boleh mencari tawaran yang bagus.

Walaupun ada kemungkinan untuk menjimatkan wang dalam rutin penjagaan kulit anda dengan menukar beberapa produk mewah anda dengan membeli kedai ubat yang akan benar-benar mendapatkan pekerjaan yang dilakukan, anda perlu melalui banyak percubaan dan kesilapan sebelum anda mencari pengganti yang berpatutan untuk anda pembersih, pelembap, krim mata, dan sebagainya.

Oleh kerana terdapat begitu banyak pilihan di rak, kami telah menyelamatkan anda beberapa tekaan dengan mengutip lima pakar dermatologi atas apa produk penjagaan kulit yang mereka pilih ketika mereka berada di kedai ubat.

Tetap menatal untuk mengetahui produk penjagaan kulit kedai ubat yang terbaik mengikut ahli dermatologi.

VIDEO: 5 Produk untuk Membantu Winterize Kulit Anda

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 4 =

map