The Best Foundation for Mature Skin

tk
Kesopanan

Erin Lukas

18 Ogos 2017 @ 2:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Seperti yang kita usia, keperluan kulit kita berubah. Pembersih jerawat yang anda pakai di dalam 20 anda mungkin tidak berguna kepada anda dalam usia 50 tahun anda. Sama seperti bagaimana kita menukar produk apa yang kita gunakan dalam rutin penjagaan kulit kita, perkara yang sama berlaku untuk solek kita juga. 

“Kulit yang matang mempunyai banyak dinamik dari keretakan, kekeringan, perubahan warna, pigmentasi (iaitu kerosakan matahari) kepekaan, kepanasan, dan kekurangan tenaga dan nada yang sihat,” kata artis sayap dan artis rambut yang berpangkalan di New York, Lindsey Williams. “Ia banyak yang perlu dipertimbangkan, tetapi ia memerlukan kesabaran dan banyak cuba dengan pelbagai formula dan jenama untuk mencari apa yang sesuai dengan keperluan anda.”

Ketika datang untuk mencari landasan yang tepat untuk kulit yang matang, Williams mencadangkan formula berasaskan silikon kerana “mereka dapat membantu dengan menyebarkan rupa tekstur dan membantu dalam umur panjang sepanjang hari.” Rutin penjagaan kulit yang baik juga akan membantu dalam memerangi isu-isu kulit biasa yang menimbulkan perjuangan yang matang.

“Silikon dan menghidratkan sifat pelembab seperti CC Creams adalah kawan terbaik kulit yang matang yang memberikan kabur tersebar ke liang-liang besar dan melembutkan penampilan lipatan,” jelasnya. “Cari asas-asas dengan cahaya dan cahaya yang mencerminkan zarah kepada mereka untuk menambah kembali kekurangan kulit yang matang.”

Di sini, kami telah melengkapkan formula asas kegemaran kami untuk kulit yang matang.

VIDEO: Kos sebenar Mikroblading dan Prosedur Kecantikan Lain

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 3 = 9

map