The Best Serums for Spot Dark Fading

Gelap Spot Serums
Kesopanan

Victoria Moorhouse

19 Feb, 2018 @ 2:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Berikut adalah satu lagi sebab anda tidak boleh memandang rendah kekuatan serum-botol kecil ini boleh bertindak sebagai penghapus sihir untuk bintik-bintik gelap. Menurut pakar bedah dermatologi dan pakar bedah kosmetik Dr. Melanie Palm, kebimbangan kulit yang umum ini adalah hasil daripada “konsentrasi melanin yang tidak normal dan tinggi di kulit,” yang sering disebabkan oleh tekanan dari cahaya inframerah, cahaya kelihatan dan pendedahan UV , atau dengan kata lain, masa yang berpanjangan di bawah sinar matahari tanpa SPF. “Terlalu banyak punca cahaya ini menyebabkan kerosakan selular, dan pengeluaran pigmentasi yang tetap dan seragam menjadi lebih teruk, menghasilkan pengeluaran pigmentasi yang tidak terkawal, tidak sekata dalam bidang kulit,” katanya..

Nasib baik, apabila dirumus dengan kepekatan tinggi bahan pencerah utama, serums dapat membantu memusnahkan bintik-bintik ini, dan bahkan membuatnya sama sekali hilang. Apabila membeli serum yang menangani bintik-bintik gelap, Dr. Palm berkata untuk mencari dua jenis bahan pencerah kulit, seperti akar licorice, vitamin C, niacinamide, serta anti-radang dan antioksidan, seperti vitamin C, vitamin E , dan teh hijau.

Oleh itu, untuk membantu anda dalam carian anda, dan matlamat anda petang dari nada kulit anda, kami membundarkan enam InStyle-formula yang diluluskan untuk berbelanja sekarang.

VIDEO: 5 Serum Berkesan untuk Di bawah $ 25

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 1 =

map