The Eyeliners Cecair Terbaik untuk Akhirnya Kuku Mata Kucing

Cecair Eyeliners
Getty (2); Kesopanan (4)

Erin Lukas

Nov 06, 2017 @ 2:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Berjaya menerapkan eyeliner cair tidak hanya semua di pergelangan tangan, pelantar sebenar itu sendiri sama pentingnya. Tidak semua eyeliners cecair dicipta sama. Sesetengah formula tidak akan sama seperti yang lain, atau lebih teruk: mereka sebenarnya tidak memakai pakaian lama dan meleleh atau mengelupas.

Di situlah kami masuk Kami telah melakukan ujian untuk anda, dan melengkapkan eyeliners cecair terbaik untuk mata kucing, sama ada anda suka flick Adele-esque halus atau sayap Amy berlebihan, berlebihan Amy Winehouse.

Walaupun kita mempunyai anda dilindungi liner-bijak, menguasai bentuk mata kucing dengan mengambil bahagian dalam banyak aerobik lengan adalah sepenuhnya terpulang kepada anda.

Tetap menatal untuk eyeliners cecair yang terbaik untuk digunakan untuk menarik mata kucing.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 + = 28

map