The Peel At-Home yang Secara Berubah Hidupku

Apabila saya membuat kenyataan bahawa produk kecantikan mengubah hidup saya, itu jarang, kerana produk kecantikan yang sangat sedikit sebenarnya mempunyai kesan terhadap saya. Tetapi selalu ada pengecualian untuk setiap peraturan, dan pengecualian itu adalah OleHenriksen Power Peel ($ 50, byenriksen.com), tempoh. Ia telah mengubah hidup saya (dan kini kehidupan semua kawan saya yang saya terpaksa membelinya). Sistem tiga langkah bermula dengan semak muka berminyak almond yang mengeringkan kulit yang mengelupas dan membantu melonggarkan kekotoran, diikuti oleh kulit lemon yang memancar dengan glikolisis dan asid laktik serta ekstrak oren dan lemon yang kaya AHA. Saya percaya langkah yang benar-benar membawa cahaya Hollywood. Langkah terakhir, topeng chamomile yang menghiburkan, membantu menenangkan kulit dan meninggalkannya kelihatan berseri.

VIDEO: Kami Mencuba: Vampire Facial

 

Setiap kali saya menggunakan topeng ini, seseorang memuji saya pada kulit saya pada keesokan harinya. “Kulit kamu bersinar, apa rahsia kamu?” Mereka bertanya. Saya tidak dapat membayangkan berapa banyak topeng yang saya telah dijual selama bertahun-tahun dengan pergi dan tentang obsesi saya dengannya, tetapi ia benar-benar adalah perkara yang terbaik sejak kacang mentega.

Sekiranya saya mempunyai peristiwa penting atau tarikh yang panas, saya menggunakannya sebelum malam. Sekiranya saya kembali dari perjalanan dan kulit saya kelihatan kurang bersemangat, pada Power Peel. Saya menggunakannya secara religius 1-2 kali seminggu, dan jika saya tidak menggunakannya untuk sementara waktu, saya perasan perbezaan kulit saya.

Jadi, secara ringkas, saya boleh mengatakan dengan yakin bahawa saya benar-benar bersumpah dengannya dan anda boleh menganggap saya sebagai penagih kuasa Power Seumur hidup.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map