The Shade Gincu Bright Semua orang di Hollywood memakai

tk
Kevin Mazur / Getty; Frederick M. Brown / Getty; JB Lacroix / WireImage

Erin Lukas

Oct 06, 2017 @ 11:45 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Mencapai lipstik bibir vagina semasa musim gugur tidak terancam. Sebenarnya, ini mungkin kelihatan seperti anda sebagai menukar pesanan kopi biasa untuk PSL sebaik saja minuman itu kembali ke menu Starbucks. Tetapi mengapa boleh diramalkan apabila terdapat begitu banyak warna gincu lain di luar sana? Sekurang-kurangnya, itu adalah mesej bahawa senarai selebriti yang telah memakai gincu merah jambu panas pada permaidani merah musim ini memberitahu kami.

Hakikat bahawa memakai gincu bertenaga setelah kelembapan telah diangkat adalah apa yang membuat bayangan merah jambu panas terasa segar untuk jatuh. “Saya fikir gincu merah jambu panas segar kerana jatuh kerana ia tidak dijangkakan !,” kata artis solek selebriti Daniel Chinchilla. “Kami terbiasa untuk mengeluarkan merah dan plum kami pada musim gugur yang merah jambu hanya menangkap orang-orang di luar dan membuat mereka menatap!”

Setuju. Sekiranya anda sudah bersedia untuk semua mata berada di bibir anda, Chinchilla mengesyorkan bermula dengan melapisi pout anda dengan pelapik yang lebih dalam daripada pilihan warna gincu merah jambu panas anda. Selepas menggunakan gincu, pergi ke atasnya dengan warna yang lebih gelap untuk menyerlahkan dan menambah kedalaman bibir. “Cuba gunakan pelindung bibir di atas gincu,” katanya. “Dengan cara ini ia mudah dicampur dan anda tidak mempunyai cincin gelap di sekeliling mulut anda.”

Bagi sebahagian solekan anda, Chinchilla mengesyorkan berpasangan bibir merah jambu yang hangat dengan warna-warna cerah pembayang mata tembaga, atau tudung bersih dengan kapal bersayap. “Jangan lupa beberapa lapisan maskara untuk membuat pop mata anda!” kata Chinchilla. Di pipi, dia menyarankan pipi dengan sentuhan ketukan.

Sekiranya anda sanggup memberikan lipstik plum dan bibir kuning anda memecahkan kejatuhan ini, kami meminta Chinchilla untuk cadangannya mengenai warna gincu merah jambu yang terbaik untuk setiap warna kulit. Teruskan menatal untuk memilihnya.

VIDEO: 5 Makeup Kit Essentials Di bawah $ 50

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 + = 68

map