The Wizard of Oz Is About to Get the Palette Treatment

Solekan dan filem berjalan dengan tangan seperti mentega kacang dan jeli, jadi kami tidak terkejut apabila jenama kecantikan mendapat mega diilhamkan oleh permata skrin besar ikon ketika merumuskan produk baru.

Kes pada titik: Buku Cerita Kosmetik akan datang Wizard of Oz palet eyeshadow. Jenama itu hanya mengusik idea di Instagram dan peminat kecantikan akan menjadi ga-ga di atasnya.

BERKAITAN: 9 Super Luxe Eyeshadows Semua Dipetik di Amazon Tahun Ini

Mock-up palet ini mempunyai cover buku cerita vintage dengan kata-kata “The Wonderful Wizard of Oz,” sementara ilustrasi pedalaman memaparkan latar belakang bata kuning dengan slot untuk lapan bayang-bayang. Walaupun Storybook Cosmetics tidak memberi kita apa-apa petunjuk tentang apa yang warna ini akan kelihatan, mereka memberi petunjuk kepada kita pada nama-nama: Poppy, Wicked, Witch Baik, Emerald City, Oz, Cyclone, Yellow Brick Road, dan Toto.

“Anda mempunyai banyak keberanian, saya yakin, Yang anda perlukan adalah keyakinan diri.” -L. Frank Baum (The Wonderful Wizard of Oz)

Gambar yang disiarkan oleh @storybookcosmetics pada

Secara semulajadi imaginasi saya melimpah dengan idea. Poppy terasa seperti ini jelas-sama dengan warna bunga poppy, sementara kita memikirkan Emerald City menjadi hijau berkilauan yang menakjubkan, Cyclone sebagai kelabu ribut, dan Yellow Brick Road sebagai emas sekelip. Sekali lagi, buku cerita belum mengesahkan sebarang warna lagi-ini hanya saya bermimpi.

Storybook Cosmetics adalah jenama ajaib yang sama yang membawa anda pembunuh itu Harry Potter Berus solek berbentuk tongkat dan juga mempunyai HP-palet terinspirasi dalam kerja-kerja.

Dan adakah kita menyebut bahawa mereka juga hanya mengusik apa yang kelihatan sebagai palet paling romantik yang pernah ada itu Romeo & Juliet? Kerana, ya, itu berlaku juga. Jelas mereka berada di atas permainan mereka, jadi kami tidak sabar untuk melihat produk siap Oz.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 + = 45

map