Theo James Takut dengan Bau Bau Tehnya

Ada soalan mengenai cologne lelaki? Perlu cadangan teh terbaik untuk menyimpan di dalam almari anda? Dalam mimpi menjadi senario yang benar, percaya atau tidak, Theo James adalah Lelaki kamu. Sekurang-kurangnya itulah yang kami pelajari ketika kami menemuduga pelakon tentang persembahan terbaharu itu sebagai wajah wangi terbaru Hugo Boss, The Scent Intense, penyusunan nota kaya seperti buah pelaga, halia, vanila, dan buah Maninka. Dari aroma tandatangannya yang pertama kepada penyesalan rambutnya yang terbesar, inilah pandangan rasmi anda ke dalam rutin pembersihan rahsia beliau.

Apa cirri pertama kalian dan bagaimana anda menemuinya?

Cogog pertama saya adalah Eau de Hunk. Tidak, saya bercanda. Cengkerang saya yang pertama ketika saya berumur 13 tahun adalah sesuatu yang dipanggil Red Spice, dan ia adalah perkara yang murah yang diperoleh oleh remaja. Saya berasa sangat bangga kerana ia berbau dan maskulin. Kemudian, haruman pertama saya sebenarnya Boss Bottled Besar kerana saya dapati-seseorang telah meninggalkannya di belakang. Saya sangat patah pada waktu itu, dan saya dapati ia di sebuah asrama ketika saya sedang dalam perjalanan ketika saya berumur 18 tahun, jadi itulah bangsaku yang pertama saya bangga.

The Scent Intense
Kesopanan
Hugo Boss
$ 94

BERBELANJALAH SEKARANG

Apa satu wangian wanita, atau nota wangian, anda rasa bau mengagumkan?

Kadang-kadang wangian wanita mempunyai nota buah dengan beberapa kulit supaya anda mempunyai sejenis campuran manis dan feminin buah, tetapi kemudian anda mempunyai sesuatu yang lebih padat dan bersahaja di bawahnya, jadi lebih luas. Ia bukan hanya wangian bunga. Sesuatu yang lebih mendalam.

BERKAITAN: 10 Nail Polish Neutral Itu Apa-apa Tetapi Butiran Asas

Saya sebenarnya telah bereksperimen dan memakai cologne lelaki juga, jadi saya telah mencuri beberapa perkara itu.

Baru-baru ini saya perhatikan bahawa mereka [wanita] suka memakai wangian lelaki kerana saya rasa dengan kulit mereka ia tidak mencium sebagai maskulin, jadi mereka seperti nada earthier.

Pasti. Apa salah satu kesilapan wangian yang anda fikir orang membuat?

Saya akan mengatakan memakai terlalu banyak, untuk satu. Memakainya sepanjang masa, dan memakainya pada waktu pagi. Saya fikir wangian perlu direkabentuk sedikit lebih istimewa. Terutamanya jika ia adalah wangian yang agak kaya, anda harus memakainya pada waktu petang. Hanya memakai sedikit di leher anda, di pergelangan tangan anda, dan jangan memakainya pada waktu pagi kerana ada sesuatu yang aneh tentang bau yang kuat pada pukul 9 pagi pada waktu pagi.

Theo James EMBED 1
Kesopanan

Bagaimana anda menggunakan wangian anda kemudian?

Saya biasanya menyembur leher saya … dan di mulut saya … dan kemudian di belakang telingaku. Tidak, [ketawa], saya cukup sekolah lama. Perkara sekolah lama dab pada pergelangan tangan anda dan sedikit di leher anda, kerana jika anda pergi terlalu dalam, anda berbau seperti anda harus memakai jaket kulit.

Sekiranya anda boleh mencium satu makanan sepanjang hayat anda, apa yang akan berlaku?

Ini adalah jawapan yang rawak, tetapi itu benar. Ia akan menjadi timun kerana saya suka kesegarannya. Saya fikir ia sangat bersih dan menyegarkan. Jika ia adalah minuman, ia akan menjadi teh. Saya taksub dengan bau teh. Saya mempunyai almari teh di rumah dan setiap kali anda membukanya, anda semacam ini mencuci campuran daun yang berbeza.

VIDEO: Bagaimana Menguasai Manicure Buttoned Up

Ramai orang mengatakan bahawa mereka menyesal dengan trend tip yang dibekukan sehingga mereka mengambil bahagian pada lewat 90-an. Adakah anda mempunyai detik rambut yang anda amat menyesal?

Saya mempunyai banyak detik rambut yang saya amat menyesal, termasuk rambut saya sekarang. Tidak [ketawa], tapi saya fikir penyesalan utama saya akan menjadi perpisahan, berputar-putar di tengah-tengah saya pada masa yang sama. Saya tidak pernah pergi dengan tip frosted, tetapi saya pergi dengan yang benar-benar bodoh, dorky tengah-perpisahan saya tidak menyingkirkan selama bertahun-tahun. Semakin tebal rambut saya, saya kelihatan seperti seorang lelaki Yunani yang mempromosikan McDonalds dengan potongan rambut mereka-McDonalds dengan M.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − 48 =

map