Tips Terbaik Musim Musim Panas 25 Musim Panas

Musim panas Skin
Hak Cipta 2018 BONNINSTUDIO / Stocksy

Kakitangan InStyle

21 Mei 2018 @ 3:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Pasti, musim panas adalah musim untuk menendang, berehat, dan hanya menikmati berada di luar dan tidak membeku, tetapi ia bukan masa untuk mengawal rutin penjagaan kulit anda. Sinar UVA / UVB berbahaya sepanjang tahun, tetapi amat merosakkan pada bulan musim panas apabila paras pendedahan kami lebih tinggi kerana menghabiskan hari percuma di pantai atau di taman. 

Itulah sebabnya penting untuk memberi tumpuan kepada perlindungan matahari dan haba, di samping mengekalkan rutin penjagaan kulit anda. Ia boleh menjadi sukar untuk mengetahui di mana untuk memulakan apabila bertukar produk anda untuk musim baru, jadi kami beralih kepada segelintir ahli dermatologi terbaik untuk mengetahui tip mereka untuk menjaga kulit yang sihat semasa musim panas. 

VIDEO: Dapatkan Kulit Anda Disediakan Untuk Musim Panas Dengan Badan Penuh ini Microdermabrasion

Tetap menatal untuk 25 petua penjagaan kulit yang akan membawa anda melalui musim panas, tidak kira jenis kulit anda. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 1

map