Topeng helah cinta? Terdapat Perkhidmatan Langganan untuk Itu

Terdapat perkhidmatan langganan untuk semua hari ini, tidak terhad kepada produk kecantikan, persediaan makanan, bekalan kraf, keperluan haiwan kesayangan, kebersihan feminin, dan wain. Anda juga mungkin senang mendengar bahawa terdapat perkhidmatan langganan bulanan yang menghantar kira-kira sembilan topeng jenama Korea ke pintu anda dengan mudah $ 15.

Itulah Beauteque’s Mask Maven, dan ia adalah perjanjian yang sangat manis tidak kira bagaimana anda melihatnya. Bukan hanya murah (topeng datang sekitar $ 1.25 setiap satu), tetapi anda dapat mencuba pelbagai jenama. Kotak bulanan merangkumi kebanyakan topeng lembaran, tetapi anda juga boleh mendapatkan topeng salun, dan topeng untuk kaki, tangan, dan mata anda juga!

BERKAITAN: Whoa! Tapak Kesihatan dan Pemakanan Ini Akan Meniup Pikiran Anda

Gear up untuk Permainan Kecantikan dengan spoiler masker yang layak dipakai medali! �� • Sesuai untuk kulit pasca-perlumbaan anda, kami menyejukkan anda dengan: Hanya Apabila Air Wish Mask, Yadah Cactus Soothing Mask, Dr Jart + Masker Penyegaran Masker, Masker Penyembuhan Keistimewaan (gaya mungkin berbeza), dan Missha Real Solution Tencel Mask yang menenangkan (gaya mungkin berbeza). • Kami akan memberi anda gambaran dalam setiap produk sepanjang bulan Ogos supaya dapat ditonton! • Gambar: @beautequemonthly

Gambar yang disiarkan oleh Beauteque (@beautequeofficial) pada

Perjuangan Tonight … ��amkan Melanggan masker maven untuk mendapatkan 9-12 topeng setiap bulan. Video pengangkut / unboxing saya akan muncul dalam beberapa. #maskmaven #beauteque

Gambar yang disiarkan oleh hanya rhaze (@rhazezigz) pada

BERKAITAN: Cinta Adalah Yayasan Liputan Penuh Yang Melts Ke Kulit Anda

Saya telah mendapat langganan selama beberapa bulan sekarang, dan ia adalah salah satu kegemaran saya. Saya suka kerana saya tahu saya akan menggunakan setiap topeng tunggal yang dihantar kepada saya, dan saya adalah peminat jenama penjagaan kulit Korea. Setakat ini, topeng kegemaran saya yang saya terima seperti Banila Co. It Radiant Lace Hydrogel Mask Sheet, yang anda pakai di mata anda.

Dengan cara ini, Beauteque mempunyai satu lagi kotak langganan yang penuh dengan pelbagai produk penjagaan kulit Korea. Ia biasanya bertemakan dan dilengkapi dengan beg kosmetik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 22 = 25

map