Try-On Kecantikan Apps Cher Horowitz Akan Digunakan Secara Benar Hari Ini

Ingat bahawa adegan di Tidak tahu apabila Cher memilih pakaian mewah ikoninya melalui almari pakaian digital? Bahagian atas dan bawahnya secara ajaib muncul pada gambar dirinya yang tersimpan di komputernya, membolehkannya hampir mencuba sekumpulan pakaian yang berbeda. Itu masih mungkin kelihatan sangat “futuristik” kepada anda, tetapi kita benar-benar hidup dalam dunia di mana itu mungkin, terutamanya apabila ia datang kepada aplikasi kecantikan. Dan tidak, anda tidak perlu tinggal di rumah besar raksasa dengan peguam nama besar sebagai bapa anda untuk bermain. Banyak aplikasi “cuba” digital yang tersedia hari ini, dan kami menyerlahkan beberapa kegemaran kami di bawah.

Make-up Apps - 4
Kesopanan

Facebook Messenger + ModiFace Beauty Advisor

Facebook baru-baru ini bekerjasama dengan ModiFace, aplikasi cubaan maya yang kini boleh digunakan dalam apl Facebook Messenger. Melalui aplikasinya, anda boleh mencuba lebih daripada 900 lipstik yang berbeza dari pelbagai jenama. FYI: ModiFace kini sedang mengintegrasikan jenis kosmetik lain.

Untuk menggunakan aplikasi, log masuk ke messenger dan kemudian mulakan mesej baru. Dalam medan “Ke”, taipkan “ModiFace” dan kemudian tetingkap sembang baharu akan muncul. ModiFace akan membimbing anda melalui proses percubaan dengan menanya beberapa soalan, dan ia juga akan meminta anda mengambil gambar anda sendiri. Dari sana, anda boleh mencuba banyak lipstik yang berbeza yang anda mahu. Secara peribadi, saya fikir ini adalah cara yang bagus untuk mencuba lipstik yang mungkin anda tidak kenal, dan aplikasinya berfungsi dengan baik untuk menjadikan lipstik kelihatan realistik dan benar menjadi warna.

Make-up Apps - 3
Kesopanan

BERKAITAN: Topeng Wajah Ini Harus Mendapat Penerbangan Anda

Artis Maya Sephora

Apl Muzik Maya Sephora akan meniup pikiran anda, jadi teruja. Untuk menggunakannya, anda perlu memuat turun apl Sehora terlebih dahulu. Dari sana, anda log masuk dengan akaun Beauty Insider anda, atau anda boleh mendaftar untuk akaun dari dalam aplikasi. Sebaik sahaja anda log masuk, anda akan menemui Artis Maya di skrin utama. Pilihnya dan kemudian pilih “mulakan sekarang.” Anda akan diminta untuk memberikan akses kamera ke aplikasi, dan sebaik sahaja anda melakukan permulaan sihir.

Sebaik sahaja kamera diaktifkan, anda akan melihat diri anda dalam sepasang falsies dan gincu. Dari sana, anda boleh menukar lipstik dan bulu mata sehingga anda dapat melihat warna dan gaya yang anda suka. Wajah kelihatan sangat nyata dan terdapat banyak pilihan untuk dipilih. Pemilihan gincu tidak begitu luas, tetapi ia masih menyeronokkan untuk bermain-main dengan warna yang berbeza dan dapat membeli dalam aplikasinya. Perkara paling keren mengenai aplikasi ini ialah anda boleh membandingkan semua imej bersebelahan dalam grid yang Artis Maya meletakkan bersama-sama untuk anda.

Make-up Apps - 2
Kesopanan

Perkataan Gegarutan Perkapalan Bandar

Sekiranya anda sedikit kecewa mengenai pelepasan liputan Naib Wajah Bandar baru-baru ini, ini adalah aplikasi untuk anda. Sebelum anda melangkah kaki di kedai atau komit untuk membeli, anda boleh mencuba hampir mana-mana satu 100 lipstik jenama, yang berpotensi dapat menjimatkan banyak wang. Plus, ia menyeronokkan untuk mencuba semuanya.

Selepas memuat turun aplikasinya, anda mengambil satu gambar diri anda dan kemudian apl itu hampir menggunakan gincu untuk imej anda. Anda melihat satu warna gincu pada satu-satu masa dan boleh sapu melalui semua 100 warna dalam satu duduk. Leret ke kanan untuk menyimpan warna sebagai ya, luncurkan tidak jika anda tidak menggali. Sebaik sahaja anda telah mengepit melalui semua warna, anda boleh mengakses foto anda yang disimpan untuk membandingkan dan berbelanja. Kami suka idea mempunyai sesi sapu yang berbeza dengan solek yang berbeza setiap kali. Sebagai contoh, mungkin anda ingin mencuba lipstik dengan melihat mata dramatik pada kali pertama, dan dengan lebih halus, solek tanpa makeup kelihatan pada kedua.

Make-up Apps - 1
Kesopanan

BERKAITAN: Max Factor Mengambil Faktor Glamnya Antarabangsa

YouCam Perfect Selfie Pro

Walaupun aplikasi lain memberi tumpuan khusus pada gincu dan bulu mata, cubaan maya YouCam pada aplikasi membolehkan anda membentuk wajah anda. Kini, mereka telah bekerjasama dengan beberapa jenama kosmetik yang berbeza, termasuk tarte, Laura Gellar, Ardell, Velvet59, Elizabeth Arden, dan ittse. Aplikasi ini juga baru-baru ini mengumumkan bahawa mereka bekerjasama dengan Kardashian Beauty, jadi tunggu untuk kemas kini itu.

Selepas memuat turun aplikasi, anda boleh mengambil selfie atau memuat naiknya. Dari situ, anda boleh menyesuaikan seluruh wajah anda dengan produk yang berbeza, termasuk yayasan, pemerah pipi, kontur, bayangan mata, pelapik mata, sebatan palsu dan gincu. Semasa anda menavigasi semua pilihan kosmetik, anda akan melihat ada alat slider yang sama ada meningkatkan atau meminimumkan kekuatan solek di wajah anda. Sekiranya anda menyesuaikannya dengan tangan yang cekap, hasilnya mungkin sangat realistik. Ambil perhatian bahawa anda tidak boleh membeli dari dalam aplikasi, tetapi aplikasi itu memberitahu anda nama dan jenama setiap produk supaya anda boleh membeli kemudian.

Pernahkah anda menggunakan aplikasi cubaan maya? Lebih penting lagi, anda pernah membeli sesuatu selepas mencuba?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − 2 =

map