Tunggu, Adakah Ruby Rose Hanya Dapatkan Tatu Kembali Baru?

Tempoh masa dan suapan sosial kami adalah liputan VMA yang cukup banyak sepanjang malam tadi dan pagi ini, yang kami pasti tidak gila tentang mengingati betapa sukarnya semua orang menaikkan permainan glam mereka, tetapi terdapat beberapa “saat” yang utama dari permaidani merah VMA sebagai baiklah. Namumnya peluncuran kasual Ruby Rose yang besar (mungkin?) Super tato yang berwarna-warni baru di atas Instagram nya.

BERKAITAN: Halsey Sepenuhnya Tidak dapat dikenali di VMA MTV!

Hanya sehari di pejabat

Gambar yang disiarkan oleh Ruby Rose (@rubyrose)

Ruby Rose tidak asing dengan kerja dakwat. Dia, bagaimanapun, cukup terkenal dengan tatu yang rumit dan terperinci, jadi ia boleh menjadi tambahan baru kepada koleksinya. Majoriti tatu Ruby berwarna hitam atau gelap, jadi jika itu adalah Sebenarnya, warna yang berwarna-warni ini akan menjadi perubahan besar kepada apa yang telah kita lihat sukannya sebelum ini. Dia merakamkan gambar itu, “Hanya sehari di pejabat.” 

Walaupun selepas membaca semua sembilan juta komen, kami masih tidak pasti jika ia adalah dakwat sebenar (atau apa tatu sebenarnya), tetapi adakah orang lain yang ingin itu adalah palet eyeshadow? Kami membayangkan bahawa tatu yang besar ini mungkin memerlukan ambang sakit yang sangat tinggi, tidak menyebutkan beban kesabaran.

Sesetengah orang mendakwa ia adalah jadual berkala, sementara yang lain fikir ia adalah kebocoran warna Pantone, atau hanya hasil ujian sesi alergi. Ada juga kemungkinan untuk peranan baru dalam Meg, yang dia dikhabarkan untuk dibuang. 

Kami akan menonton Ruby’s Instagram untuk melihat sama ada dia menguraikan apa itu, dan sudah tentu makna di sebalik semua itu. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − 34 =

map