Um, Serum ini Adalah Selamat Hari Ini untuk Wajah Anda

Saya tidak pasti apabila kali terakhir saya muncul botol itu, tetapi saya yakin pasti ia adalah sekurang-kurangnya empat tahun yang lalu. Serius, saya seorang ahli oktogenarian yang terperangkap dalam tubuh wanita berusia 25 tahun. Tolong, saya tidak mahu pergi ke jam gembira. Saya mahu pulang ke rumah dan mandi dan menonton semula Saya Suka Lucy. Tidak perlu dikatakan, saya tidak boleh mengambil bahagian dalam litar minuman pasca kerja. Yang, seperti yang berlaku, cukup baik untuk kulit saya kerana kita semua tahu bahawa tempat pertama anda akan melihat gempa susulan yang menyenangkan adalah mungkin di wajah anda. Tiada keseronokan!

Walau bagaimanapun, saya dapati cara untuk mengambil bahagian dalam kerja pasca kerja yang ganjil, dan saya tidak perlu bimbang mengenainya merosakkan cawan saya. Halo, Serum Champagne.

Saya tahu ini mungkin bukan apa yang ditakuti oleh Birdman dan Lil ‘Wayne ketika mereka menulis lagu ikonik yang dimainkan di latar belakang kebanyakan pihak yang saya menghadiri di sekolah menengah, tetapi saya telah menjamu champagne seperti saya dalam permainan kejohanan . Sama-sama. 

Champagne Serum EMBED
ihsan

BERKAITAN: Spray Bantal yang Membantu Saya Menginap Tidur sepanjang Malam Panjang

Baiklah, saya akan meletakkan nostalgia remaja saya mengetepikan untuk bercakap mengenai serum pengimbangan kulit kegemaran saya, Leahlani Skincare Champagne Serum ($ 32; leahlaniskincare.com). Saya telah menulis tentang Leahlani sebelum ini, sebahagian besarnya kerana Leah, pengasas, membuat produk organik yang luar biasa diselitkan dengan nektar tulen dan buah-buahan Hawaii tropika yang membuat perbezaan yang luar biasa dalam keadaan kulit saya. 

Produk ini khususnya luar biasa jika anda mengalami kulit aneh kerana ia adalah masa bulan itu, atau jika anda datang dari pelarian, atau bahkan jika anda sedang berlengah-lengah. Pertama sekali, campuran bahan-bahan, koktail jika anda akan, adalah sempurna untuk mengurangkan keradangan kerana anda mempunyai trifecta teh hijau, putih, dan teh rooibos, yang berfungsi ganda untuk menguatkan keanjalan kulit anda.

Anda juga mendapat campuran lavender, chamomile, dan rose geranium yang akan mengimbangi kulit anda dengan melegakan apa-apa minyak, kekeringan, atau hanya ketegangan umum kulit anda. Saya telah mendapati bahawa kulit saya tidak kelihatan tenang apabila saya menggunakannya, tetapi selepas beberapa hari penggunaan yang berterusan, apa-apa minyak yang saya alami agak hilang, sedangkan kawasan kering telah dipadamkan dan kulit saya berada pada keseimbangan.

BERKAITAN: Susu Mandi Ini Adalah Setaraf dengan Pelukan yang Anda Perlu pada Akhir Hari

Minyak di mana bahan-bahan yang dinyatakan di atas ditambah, iaitu biji anggur dingin dan minyak biji chardonnay (kedua-dua organik, obvs) adalah apa yang memberikan serum namanya.

Bahagian kegemaran saya serum ini harus mengandungi beberapa vitamin C kuat, dengan cara minyak rosehip, yang juga menanam wajah cantik anda dengan minyak omega kaya lemak berlemak dan antioksidan yang melindungi kulit, jadi ia membantu merawat parut atau pigmentasi anda mempunyai seperti BOSS. 

VIDEO: 8 Masker Wajah Besar

 

Wanna retak membuka botol ini sekarang, bukan? Mata Bonus kerana ia tidak akan memberi anda mabuk yang jahat, dan sejauh serums pergi, ia sangat murah. Aloha, sememangnya. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 + = 53

map