Violet Grey Cassandra Grey Berkongsi Tips Penjagaan Kulit Musim Musim Panas Terbaiknya

Terdapat garis halus antara mempunyai kilauan musim panas yang lembap dan kelihatan lurus berpeluh. Ambil petunjuk dari Cassandra Grey, pengasas destinasi kecantikan mewah Violet Gray, dan tukar produk anda dengan sewajarnya. Berikut adalah cara untuk memastikan permainan #shelfie anda kuat melalui Hari Buruh.

Kenapa anda mengesyorkan menukar rutin anda apabila cuaca menjadi panas?
Bukan sahaja matahari lebih berkuasa, tetapi anda mengekspos diri anda kepada unsur-unsur lebih, jadi tubuh anda akan bereaksi berbeza dengan produk biasa anda.

Apa yang perlu anda keutamakan?
Pelindung matahari. Pakailah selalu, tetapi terutamanya sekarang adalah penting untuk menggunakan formula yang menghidratkan. Saya mempunyai kulit sensitif, jadi saya membeli pelindung matahari yang tidak mengandungi banyak bahan kimia yang menjengkelkan.

Yang mana yang paling anda suka?
Avene Losion Losion Pelindung Matahari SPF 50 dan La Mer Losyen Matahari Reparatif, yang menyala seperti pelembap. Setelah anda keluar dalam sinaran, RéVive Soleil Superieur dapat membantu membetulkan bintik-bintik matahari [ia mempunyai ekstrak knotgrass].

Adakah anda memilih formula yang lebih ringan untuk asas anda??
Tidak, tetapi kerana saya terus-menerus menguji dan mengembalikan barang-barang penjagaan kulit, saya telah mempelajari silap mata ini: Pertama, saya memakai produk; maka saya air jernih di muka saya menggunakan botol semburan untuk menenangkan kulit dan membantu menyelesaikan solek. Pangkalan kegemaran saya ialah Yayasan Magic Charlotte Tilbury, yang memberikan saya kesan airbrushed.

Adakah terdapat produk serbaguna yang anda tambah pada senjata anda pada tahun ini?
Saya menggunakan Balm Pembaikan Kulit Botanik Afrika untuk memberi kesan kepada kecacatan atau parut, dan pada siku dan lutut saya untuk hidrat.

Penggilap nude sempurna?
Organdi Chanel melengkapkan semua warna kulit dan tetap berkilat dan bebas cip selama beberapa hari.

BERKAITAN: Violet Grey: Di mana Kedai Pakar Kecantikan Terbaik Hollywood

Minuman musim panas tandatangan?
Neroli Portofino Forte oleh Tom Ford. Aroma sitrus membuatkan saya berasa seolah-olah saya bercuti.

Penyelamat rambut?
Sachajuan Ocean Mist untuk kelihatan seperti itu.

Produk yang anda bersumpah sepanjang tahun?
Cetaphil Facial Cleanser menjadikan kulit saya terasa luar biasa tidak kira apa bentuknya.

Apa tip terbaik anda untuk pukulan produk Instagramming?
Ia boleh mengambil masa sehingga dua jam bagi kita untuk mendapatkan pukulan yang sempurna untuk jawatan kecantikan. Kuncinya mempunyai kapsyen panjang yang penuh dengan petua yang baik. Eva Chen [ketua perkongsian fesyen Instagram] memberitahu saya untuk berbuat demikian. Oh, dan Rodin Oil adalah Cindy Crawford produk-produk kecantikan-botolnya sangat cantik, ia selalu memotret dengan baik.

CHARLOTTE TILBURY MAGIC FOUNDATION LA MER REPARATIVE BODY SUN LOTION TOM FORD NEROLI PORTOFINO FORTE SACHAJUAN OCEAN MIST CHANEL NAIL POLISH IN ORGANDI SOLIELI SUPERIOR REVIVE SPF 50
Brian Henn

Dari kiri atas: Yayasan Magic Magic Tilbury, $ 44; violetgrey.com. RéVive Soleil Superieur Spectrum Broad Spf 50 Sunscreen PA ++++, $ 115; bloomingdales.com. Chanel Le Vernis Longwear Nail Color di Organdi, $ 28; violetgrey.com. Tom Ford Neroli Portofino Forte Eau de Parfum, $ 290 / 1.7 fl. oz .; neimanmarcus.com. La Mer Body Reparative Sun Lotion Spectrum Broad SPF 30, $ 95; violetgrey.com. Sachajuan Ocean Mist, $ 31; barneys.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 + = 46

map