Warna yang Anda Perlu Cat Kuku Anda Boleh Ditulis di Bintang

Astrologi Mani LEAD
Getty Images; Time Inc. Digital Studios

Erin Lukas

Mac 17, 2016 @ 8:00 pagi

Berapa kali anda mendapati diri anda di salon kuku yang berdiri di hadapan dinding lantai ke langit-langit pengilat semasa anda membahaskan sama ada untuk melukis kuku anda berwarna merah jambu atau merah jambu? Kami mendapatnya: dua warna sepenuhnya berbeza dan membuat keputusan pada naungan polish adalah sesuatu yang tidak boleh dianggap ringan. Sama seperti bagaimana kami membuat keputusan untuk memakai bibir berani atau neutral, warna-warna yang kami pilih untuk melukis kuku kami juga mencerminkan suasana hati kami.

Tetapi bagaimana jika cara kita memilih warna tidak semestinya spontan seperti yang kelihatan, tetapi ditulis dalam bintang-bintang? Menurut L.A. astrologer pemula Enamel Diction dan ahli warna Rose Theodora, warna-warna yang kami ditarik untuk benar-benar ditentukan oleh tanda astrologi kami dan mempunyai keupayaan untuk menangkis segala-galanya dari perasaan yang tidak baik kepada kecemasan.

BERKAITAN: Produk Kecantikan Berdasarkan Tanda Bintang Anda

Pakej astrologi warna yang ditawarkan oleh salon bermula dengan bacaan warna warna oleh Theodora, yang menganalisis warna pelanggan berdasarkan apa yang sedang berlaku dalam tanda matahari mereka, dan dengan bertanya beberapa soalan mengenai perasaan dan pengalaman mereka yang terakhir dengan spesifik warna. Theodora kemudian akan menulis satu carta warna yang meringkaskan perbincangan, bersama-sama dengan saranan kuku.

Untuk memulakan permulaan musim bunga, InStyle beralih kepada Theodora untuk mendapatkan cadangan warna kuku warna untuk setiap tanda zodiak berdasarkan apa yang ada di bintang untuk musim yang akan datang. Baca terus untuk mengetahui warna kuasa musim bunga untuk mencuba manicure seterusnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map