Ya, Topeng Boob ada dan Kami Letakkan Mereka Ke Ujian

Salah satu perkara yang paling besar tentang dunia kecantikan adalah bahawa anda boleh menyebut nama tubuh dan lebih kerap daripada tidak, ada rawatan yang ada untuk menangani secara khusus bahagian tubuh yang anda fikirkan. Itu sememangnya keindahan bekerja, hidup dan bernafas dalam industri pada tahun 2016. Topeng muka bukan sesuatu yang baru, dan tidak topeng lembaran, tetapi topeng lembaran untuk payudara anda? Itu cukup menarik. 

Terdapat banyak sebab mengapa konsep itu menimbulkan minat saya, yang pertama adalah bahawa saya cenderung mengabaikan kawasan itu. Jika anda membaca ini dan tidak bersetuju dengan saya, saya ingin bertanya kepada anda apabila kali terakhir anda melembapkan buah dada anda, kerana saya berada di hujung spektrum yang lebih cerewet dan itu adalah kawasan tubuh saya yang terlupa dilupakan . Dan itulah malu yang menangis. Belajar untuk mencintai seluruh tubuh anda adalah secara semulajadi usaha seumur hidup, jadi mengapa tidak memberikan cinta tambahan sedikit dalam bentuk rawatan dan lihat di mana ia membawa anda. 

BERKAITAN: Bath Cologne Made Me Enjoy Take Baths Again

Bertemu Masker Payudara Bioxidea Miracle24 ($ 59; bioxideausa.com), agak jujur ​​rawatan badan yang paling menyenangkan yang pernah saya gunakan. Dan saya mengatakan bahawa sebagai seseorang yang, untuk masa yang lama, tidak mempunyai hubungan yang paling besar dengan buah dada. Saya seorang wanita yang pasti cantik, tetapi lebih cantik di caboose saya berbanding dengan payudara saya. Selama bertahun-tahun, saya menunggu dan menunggu ketika saya mempunyai belahan. Hari itu tidak datang, tetapi saya boleh mengatakan bahawa berbanding 10 tahun yang lalu, saya benar-benar suka payudara kecil saya. Saya tidak perlu memakai bra – sebenarnya saya benci memakainya. Bagi belahan? Ia sesuatu yang saya menyedari tidak ada dalam kad, tetapi itu tidak bermakna saya tidak perlu menyukai cara saya melihatnya. Yang berkata, saya cenderung mengabaikan mereka, yang tidak keren. Puting anak ayam, lelaki. Di sana, saya katakan! 

Boob Mask Embed
Kesopanan

BERKAITAN: Produk Top 10 Jualan Kecantikan Semula Jadi Di Kecantikan Credo

Maksud saya ialah: payudara anda, besar atau kecil berhak mendapat TLC, dalam bentuk topeng. Pemilihan dari Bioxidea datang dalam format yang sama dengan topeng lembaran biasa, kecuali mereka seperti dua patch kecil. Anda membuka pakej, dan letakkan setiap satu pada busom selama 15-30 minit. Pada masa itu, anda perlu menjadi topless dan mungkin mendatar, jadi pastikan rakan sebilik anda tidak pulang ke rumah tanpa kebenaran, atau lakukan ini dalam privasi ruang tidur anda. Selama setengah jam, gelembung anda akan dirawat dengan campuran bahan aktif dari asid hyaluronic (plump dan penghidratan pusat) ke hidrolisis kolagen (kunci utama untuk kegilaan dan keanjalan) dan anda akan mengeluarkan topeng untuk buah pinggang perkier. Saya bersumpah. Nada kulit anda di kawasan itu akan berseri, dan payudara anda akan terhidrasi dan diperketat. Seperti, sedemikian ketara. Ia adalah upacara yang sempurna sebelum malam yang besar dengan wink * yang lain. Atau orang asing, tidak ada penghakiman, adakah awak perempuan!

BERKAITAN: Anda Akan Mendapatkan Tambah Superfood Ini Untuk Wajah Anda kepada Rutin Anda ASAP

Kunci kepada topeng ini walaupun adalah untuk memijat serum selepas anda mengeluarkannya. Begitulah cara anda mendapat manfaat yang paling. Dan, ia hanya menjadi masa yang tepat untuk melakukan pemeriksaan diri pada payudara anda. Adalah baik untuk mengetahui apa yang sedang berlaku, dan dengan topeng ini anda akan mendapat rawatan kecantikan sebagai bonus untuk menjadi seorang dewasa yang bertanggungjawab. Serius, kesihatan anda adalah kekayaan anda – ia adalah bulan kesedaran kanser payudara dan itu harus bermula dengan kesedaran anda sendiri. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 − 80 =

map